2777
2789
عنوان

دلم میخواد برم مستاجرمون بزنم😐

293 بازدید | 29 پست

واحدی که داریم یکی از بهترین منطقه های تهرانه که اینا به قیمت هشت سال پیش نشستن 

دوازده میلیون با اجاره دو میلیونو چهارصد 

ما هم می‌خوایم خونه رو بازسازی کنیم هر سال که گفتیم پاشن برن یه دلیلی می آوردن که بابام دلش می‌سوخته و نه اجاره میزاشت روش نه پول پیش ....

امسال مامانم از عید گفت خونه رو خالی کنن 

هنوز نکردن😤😤😤😤 دو ماهم هست اجاره ندادن یعنی از پول پیش فقط هفت میلیون اینا مونده از طرفی ما خط تلفنمون خیلی رند بود و اینا چون پول قبض و ندادن تلفنومو مخابرات فروخته و ما خونه رو با خط تلفن دادیم و این هفت میلیون با خط تلفن می‌ره یعنی...

الآنم یعنی مفت نشستن😐 بعد بابام امروز گفته چیکار کردین؟ اونم برگشته میگه داریم می گردیم🙄

بابام حرصش گرفته گفته ما سه ماهه گفتیم تو دوهزاریت تازه افتاده ؟؟؟؟ 

دلم میخواد برم بزنمشونن 

بعد تازه به بابام میگه خونتون به درد نمیخوره بابام هم میگه خب گمشو یجا دیگه مگه به زور نگهتون داشتیم برو خونه بگیر با این قیمت !!!! 

خوبه به زور نشستنا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چقدر بدم میاد از اینجور آدما

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲