2777
2789
عنوان

با این آدم دو رو پست چیکار کنم

59 بازدید | 3 پست

زن عموی شوهرم وقتی ازدواج کردیم بد همه فامیلو رو گفت و منو میشوند سمت خودش گفت بقیه همه بدن چندبار باهاش رفتم اومد با اون و جاری بزرگم گروه زدیم دوست شدیم خیلی زیر و رو میکشید اگه یه بیرون میرفتیم باید پا سوز خانم میشدیم میگفت من پول ندارم والا شوهرشم وضعش خوبه پول نمیورد از بیرون میومدیم یه عالمه پیام تو گروه میزاشت که شما فلان کارو کردید بهمان کارو کردید شاید باورتون نشه بچش دستشویی کرد کنار ما هیچی بهش نگفت گفت بچس باشه بچه باشه یا میومد خونم تموم وسایلمو برمیداشت هیچی بهش نمیگفت ده بار زن عموی شوهرم گفت من با اینا یعنی فامیل شوهرش نمیرم نمیام شما دوست منید باهاشون نباشید (آخه قبلاً دعواشون شده بود) چند وقت بعد معلوم شد با یکیشون خوب شده رفت و آمد داره منو جاریمو از چشم همشون انداخت بعد چندروز پیش اومده تو گروه فامیلی کلی زبون میریزه به همشون میگه اجی و کلی باهاشون صحبت کرد و به ما گفت نمیتونم بیام دورهمی باهاتون شوهرم میگه نه ما رو از همه جدا کرده واقعا حالم گرفته شد ما رو خر فرض کرد گفتم یه استوری دو رو بزارم بعد میگم اینم از دست بدم اونا رو هم از دست دادم تنها میشم چیکار کنم یا میگم ارزش ندارع به نظرتون بزارمش کنار تنها بمونم؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

2790
2778
2791
2779
2792