2777
2789
عنوان

قاشق چنگال

| مشاهده متن کامل بحث + 8946 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وحشتناک قیمتا بالاست من یه سرویس قاشق چنگال با یه سرویس قابلمه با یه کترو قوری همین سه قلم خریدم سی ...

وای خدابه فریاد دل دختر و پسرا بسره چطوری میخان ازدواج کنن😣

یک دهه شصتی باحالم 
قشنگه ولی من ساده شو بیشتر می پسندم  قبلا دورنگ داشتم جدیدا یه ۱۸ نفره ساده گرفتم ،یادت باشه قا ...

اره سادم قشنگه

ولی خب چون ظرفام ساده لب طلایی بودن گفتم قاشقم ی تیکه طلایی داشته باشه

زاده بهار کوچه فروردین پلاک ۱۹
این عکسو از اینترنت گرفتم ولی دیروز رفتم مغازه تقریبا همین مدلو قیمت گرفتم مدل جعبه ای ۳۰ نفره ۵میل ...

من 12 نفره خریدم کامل ترین سرویس یعنی 12 تا از همچیییییی داره مارک عرشیا شد  حدودا 6 تومن🫤

وای خدابه فریاد دل دختر و پسرا بسره چطوری میخان ازدواج کنن😣

حالا جهاز ک چیزی نیست

اصله کاری خونس ک اصن واویلاس🤦‍♀️

وای خدایا چه گرون شده موقع ما ۲تومن بود😂😂

اره دیر شروع کردیم ب جهاز خریدن🥲

کلا تو شهرما دختر ک بدنیا میاد از همون موقع هی تیکه تیکه چیزای کوچیکشو خورد خورد میخرن تا بزرگ شه ولی ما اینکارو نکردیم همرو گزاشتیم الان🥲🤦‍♀️

سلام عزیزم. من چندسال پیش یه سرویس نیمه طلایی زنبوری گرفتم. فروشنده بهم گفت اگه وایتکس بهش نخوره مشکلی براش پیش نمیاد. خدا وکیلی مشکلیم تا الان براش پیش نیومده. اگه مواظبش باشی مشکلی نخواهی داشت. 

خواهرمم چن وقت پیش همین سرویس رو از مارک یونیک گرفت. اون از سایت ژینال گرفتش و ظاهرا کیفیتش همونجوری مثل مال من هست. در کل باید مراقب باشی که وایتکس و شوینده های حساس بهش نخوره تا آسیب نبینه

سلام وقت خوش دوستان. دوستان می خواستم اطلاع بدهم اگر بدنبال خرید جای قاشق و جنگال داخل کابینتی،انواع میز اتو تاشو و ریلی  و سطل زباله داخل کابینت هستند و می خواهید خیلی راحت و آنلاین خرید کنید حتما به سایت چوبکاران یه سری بزنید..سایت چوبکارانبا اقدامی جالب همه ی تولیدکنندگان و فروشندگان کابینت و یراق آلات آن را در سایت خود گرد هم آورده است. 

سلام عزیزم برای خرید بهترین سرویس قاشق و چنگال من سایت راهنمای خرید بهترین ها بیک نیک رو معرفی میکنم، بهترین قیمت بازار رو دارن اینطوری بگم که: ارسال رایگان ، ضمانت مرجوع 7 روزه و ضمانت اصل بودن کالا دارن و پولشم هر وقت محصول تحویل گرفتی پرداخت میکنی.

https://biknik.ir/spoon-fork-knife-set-brand-bartar/