2777
2789
عنوان

قاشق چنگال

| مشاهده متن کامل بحث + 8943 بازدید | 41 پست
اره کلا خیلی گرون شده لوازم خونه دیروز همون قاشقو سینی استیل جفتی از این دسته دارای طرح دار با ۴تا ...

وایی .جهاز میخری ؟؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
ماله خواهرم کاملا طلاییه فوق العاده خوشگله فوق العاده، من خیلی پشیمونم مثل خواهرم نخریدم، البته زیاد ...

اره منم ظاهرشونو خیلی دوس دارم ولی فقط میترسم رنگ طلاییش بره

حالا گفتم ی ۶تا قاشق چنگال از این فله ایا بخرم برا دم دست اونا باشه برا مهمونی

زاده بهار کوچه فروردین پلاک ۱۹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره🥲

الهی به سلامتی انشاالله💞

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
اره کلا خیلی گرون شده لوازم خونه دیروز همون قاشقو سینی استیل جفتی از این دسته دارای طرح دار با ۴تا ...

وحشتناک قیمتا بالاست

من یه سرویس قاشق چنگال با یه سرویس قابلمه با یه کترو قوری همین سه قلم خریدم سیزده تومن😑

اره منم ظاهرشونو خیلی دوس دارم ولی فقط میترسم رنگ طلاییش بره حالا گفتم ی ۶تا قاشق چنگال از این فله ...

ببین یونیک بخر اگه اصل پیدا کنی خیالت راحته، نمیدونم تهرانی یا نه، اگه تهرانی برو شوش حتما یونیک اصل پیدا میکنی، ولی خب خواهرم ساله ۹۸ خرید حدود ۳ تومن فکر کنم ۱۸ نفره یا ۲۴ نفره بود، الان نمیدونم چنده دیگه.

وحشتناک قیمتا بالاست من یه سرویس قاشق چنگال با یه سرویس قابلمه با یه کترو قوری همین سه قلم خریدم سی ...

وای خدا

اره 

خونوادگی پشیمونیم چرا زودتر از اینا نخریدیم🥲😵😂

ببین یونیک بخر اگه اصل پیدا کنی خیالت راحته، نمیدونم تهرانی یا نه، اگه تهرانی برو شوش حتما یونیک اصل ...

ن تهران نیستم

ولی از مغازه داره ک پرسیدم میگف اصله خیالت راحت رنگشم نمیره ی مارکیم پشتش بود یادم نیست الان

اره بیشترش نقره ای ی طرح طلاییم داره رو دستش منظورتون از اصلا اینه ک تغییر رنگ نمیده؟ این مدلی تقر ...

من دارم اصلا اخ نگفته 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.