2777
2789
عنوان

قاشق چنگال

8916 بازدید | 41 پست

بچه ها من ظرف آرکوپالم سفید ساده لب طلاییه چینی هامم طرح های طلایی داره خواستم قاشق نقره ای طلایی بخرم...بنظرتون رنگ طلاییش نمیره؟

زاده بهار کوچه فروردین پلاک ۱۹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرم گفت خواهرشوهرش گرعته بود رنگش رفته .شاید اصل نبوده

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
منظورت دو رنگ باشه ؟!  نه اصلا

اره بیشترش نقره ای ی طرح طلاییم داره رو دستش

منظورتون از اصلا اینه ک تغییر رنگ نمیده؟

این مدلی تقریبا

اره بیشترش نقره ای ی طرح طلاییم داره رو دستش منظورتون از اصلا اینه ک تغییر رنگ نمیده؟ این مدلی تقر ...

نه بیشتریا ک تغییر رنگ میدن مگ اینک جنس اصل بگیری 

بعد تو چیدمان اصلا جالب نیست 

منم سرویس چینیم حاشیه طلایی داره منم خودم دوست دارم سرویس قاشق چنگالم طلایی باشه ولی مجبورم بیشتر از ۱۰_۱۱ تومن هزینه کنم ولی دو رنگ باشه خوب نیست مدلاتم محدود تر و شلوغ تر میشه 

اره بیشترش نقره ای ی طرح طلاییم داره رو دستش منظورتون از اصلا اینه ک تغییر رنگ نمیده؟ این مدلی تقر ...

اسی اینها دستی چند ؟؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
اسی اینها دستی چند ؟؟

این عکسو از اینترنت گرفتم

ولی دیروز رفتم مغازه تقریبا همین مدلو قیمت گرفتم مدل جعبه ای ۳۰ نفره ۵میلیون و خورده ای بود

این عکسو از اینترنت گرفتم ولی دیروز رفتم مغازه تقریبا همین مدلو قیمت گرفتم مدل جعبه ای ۳۰ نفره ۵میل ...

اهان .چقد گرون

قیمتش چنده؟ مارکش چیه؟

عکس اینو از اینترنت گرفتم

دیروز رفتم مغازه تقریبا این مدلو دیدم جعبه ای بود ۳۰ نفره ۵میلیون و خورده ای...مارکشو پشت قاشق خوندم ولی یادم نیست الان

اهان .چقد گرون

اره کلا خیلی گرون شده لوازم خونه

دیروز همون قاشقو سینی استیل جفتی از این دسته دارای طرح دار با ۴تا مرغ خوری پیرکس خواسم بخرم جمع زد مغازه داره شد ۷ میلیون🤯