2777
2789
عنوان

تاخیر گفتار

207 بازدید | 12 پست

سلام پسر دوساله و نیمه ام  فقط چن تا کلمه بلده دستور پذیری داره   جفت پا نمیتونه بپره 

تازه یاد گرفته بگه بابا و مامان

البته کلمه ها رو اگه بگم بهش تکرار میکنه اما خودش ب صورت مستقل نمیگه فقط چن کلمه رو خودش میگه مثل آب و دوغ و پسته و نون هپو و قند  و جوجو  فقط همینا رو بلده

دیگه کلافه شدم اما خب پیشرفت میکنه قبلا دستور پذیری نداشت الان داره یا مثلا ب اسمش واکنش نداشت الان داره

دوستان اینم بگم ک چن جا بردم اوتیسم نیست پسرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امگا سه بهش میدی؟

شربته؟

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

حتما گفتار درمانی ببر

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

شربته؟

اره منم پسرم یکمی دیر حرف زد اینجا شنیدم سرچ کردم دیدم میگن خوبه بهش دادم عالی بود برای حرف زدن 

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
اره منم پسرم یکمی دیر حرف زد اینجا شنیدم سرچ کردم دیدم میگن خوبه بهش دادم عالی بود برای حرف زدن  ...

رفتم بخرم ۳۰۰ تومن بود 😐

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

بفرستش مهد 

منم پسرم سه سالشه از مهر میفرستم مهد خیلی تاثیر میذاره رو حرف زدنش چون با بچه های دیگه ارتباط برقرار میکنه

برای حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستید دعا کنید، دیگه خدایا بریدم اگر امتحان دیگه امتحان تمومش کن

اره منم پسرم یکمی دیر حرف زد اینجا شنیدم سرچ کردم دیدم میگن خوبه بهش دادم عالی بود برای حرف زدن  ...

بچه ات چند سالگی حرف زد پسر من سه سالشه

برای حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستید دعا کنید، دیگه خدایا بریدم اگر امتحان دیگه امتحان تمومش کن