2777
2789
عنوان

نمونه دولتی نهم به دهم رشته تجربی

1378 بازدید | 17 پست

سلام 

من کلاس نهم هستم و در روستا زندگی میکنم سال ششم نمونه قبول شدم تو شهرستان اما نرفتم 

امسال تو آزمون مدرسه نمونه نهم به دهم رشته تجربی ثبت نام کردم تاریخ آزمون‌ش 3تیر هس

من امسال یه مشکل خونوادگی داشتم نتونستم رو درسام متمرکز شم معدل نوبت اولم 18/56شد 

خیلی دوست دارم قبول بشم 

بقیه دوستام ک ثبت نام کردن همه شون رشته انسانی زدن واسه آزمون من رشته تجربی زدم 

میگن خیلی سخته 

همش میترسم قبول نشم خیلی استرس دارم

کتاب 32استان و علوم نهم تیزهوشان و گرفتم ولی هنوز نخوندمشون 

اصلا انگیزه ندارم همش فکر میکنم من قبول نمیشم 

نمیدونم چیکار کنم الانم دیر شده واسه خوندن 

نگران نباش خیلی اسونه 

ازمون انسانی و تجربی و..یکیه فقط تراز ها فرق داره

کتاب ۳۱ استانو حل کن قطعا قبول میشی

حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیمو شکافتنش🖤                  "سکوت صدای مورد علاقه ی منه"   [intp]                             《به مردم میزنن تیر جنگی ، آب قطعه برق جیره بندی ، ما دنبال حقمونیم ، دست به دست تا سرنگونی✊》            

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم روستا بودم 

سه سال پیش قبول شدم رشته تجربی 

دارم فارغ التحصیل میشم

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

من معدلم ۲۰ بود هر سه سال راهنمایی اما نخوندم قبول نشدم اینکه میگن اسونه همش چرته برو قوی بخون و کتاب ۳۲ استان رو حتمااا قوی کار کن یه ماه خستگی بکش ولی ارزششو داره

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....
من معدلم ۲۰ بود هر سه سال راهنمایی اما نخوندم قبول نشدم اینکه میگن اسونه همش چرته برو قوی بخون و کتا ...

انشالله تو دانشگاه مورد علاقتون قبول بشید عزیزم ❤️

سخت بود آزمون‌ش؟ 

بستگی به سطح علمیت داره 

من عمومی هام قوی بود و ضعف ریاضی رو جبران کرد

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤