اینو اینجا مینویسم که ببینمش و بهش گوش کنم اما میدونم که گوش نمیکنم:)به هیچکس به هیچکس تکیه نکن تو همیشه تنهایی هیچکس از تو نیست و هر چقدر به تو نزدیک باشه بازم تنهایی
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
اینو اینجا مینویسم که ببینمش و بهش گوش کنم اما میدونم که گوش نمیکنم:)به هیچکس به هیچکس تکیه نکن تو همیشه تنهایی هیچکس از تو نیست و هر چقدر به تو نزدیک باشه بازم تنهایی
تاپیک دیروزمو ببین عزیزم من نامه ی درد و دلتو مینویسم یمیرم حرم امام رضا.. تو چالش نامت و درد و دلتو بنویش اروم شی منم تو کاغد مینویسم میدازم تو صندوق حرم:)
من نمیدونم تا یه مقدار مشکلات سد راه میشن اول از همه خودکشی کنم و بمیرم و ....
نه این مشکل نیست:)
عزیزترین کسم جلوم داره جون میده
یه مقدار واقع بین باشید لطفاً . گریه و زاری و خودکشی والله چیزیو درست نمیکنه به خودتون بیاید توروخ ...
کدوم مشکل
من تا حالا هزار تا مشکل داشتم
اما این فرق میکنه