2777
2789
عنوان

چقدر دلم....

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 59 پست
پسر هست آیا؟؟ چند سالشون بوده؟! الان کجاست ؟ برای راهنمایی می‌پرسم دوست ندارید جواب ندید

نخیر پسر نیست همسن خودم

اینو اینجا مینویسم که ببینمش و بهش گوش کنم اما میدونم که گوش نمیکنم:)به هیچکس به هیچکس تکیه نکن تو همیشه تنهایی هیچکس از تو نیست و هر چقدر به تو نزدیک باشه بازم تنهایی

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اصلا درد دل یعنی چی؟ درد دل یعنی اینکه هیچ کاری از دستتون بر نمیاد و میشنید حرف های دلتون رو می‌ریز ...

خیر ... ببینین بعضیا درون گزان و خود دار یکی مث من...

که تو بدترین حالت هم بروز نمیدن مشکلشونو و  دارای  شخصیت مستقلن..که حتی خونواده نمیشناستشون..

فک کنین که تو بدترین حالت  یا در حال رقص و خنده و.. هستن یعنی تو بدترین مشکلات افتادم ولی نفهمیدن.. و شخصیت مستقلم باعث شد خودم حل کنم مشکلمو اما یهو ات میکرد حال روحیم و یه هفته پس میفتادم ولی بازم بروز نمیدادم.. گاهی وقتا ادم خسته میشه از بروز ندادن و قوی بودن.. یا پناه میاره به مجازی .. یا به یه دوست.. و دوست داره که فقط یکی درک کنه و بگه که من میدونم داری اذیت میشی!!!میدونم خسته ای.‌ تا دوباره کوک بشه و بره وسط زندگی و باز به قوی بودن ادامه بده..

کمتر انسانی میتونه درک کنه و بدونه درد دلی که فرد داره حس میکنه..چجوریه .. باید پناه برد به کسی که فهمید.. که ادم ارامش پیدا کنه و امام رضا بنظرم میتونه یه بهونه باشه برای  حرف زدن باهاش وبهتر شدن حال دل..

خیر ... ببینین بعضیا درون گزان و خود دار یکی مث من... که تو بدترین حالت هم بروز نمیدن مشکلشونو و &n ...

الان امام رضا شد ؟ 

یا دیگران؟ 

فرق می‌کنه درد دل با آدمای اطرافت‌ که چه بسا بد شمارو می‌خوان با امام رضا

الان امام رضا شد ؟  یا دیگران؟  فرق می‌کنه درد دل با آدمای اطرافت‌ که چه بسا بد شمارو می ...

من میگم طرف دوست داره کسی درکش کنه حالا یا مجازی یا یه دوست...

اما من میگم این دوتا ممکنه درک نکنن و طرف بیشتر دلش بگیره.. و اصلاا شاید اون دوستش بهش نارو زد.. بهتره درد و دل با امام رضا باشه یا یه حرم دیگه یا اصلا خدا.. 

من میگم طرف دوست داره کسی درکش کنه حالا یا مجازی یا یه دوست... اما من میگم این دوتا ممکنه درک نکنن ...

این عزیز احتمالا سن کمی داره !! دوست یا همکلاسی و..... ازش جدا شده و نیست حالا میگه من دارم میمیرم!!! ممکنه با این حرفم ناراحت بشه ولی چشم به واقعیت بسته نمی‌خواد با زندگی روبرو بشه دوستتون رفته نیست خب نباشه شما چرا خودتون رو میبازید؟!!!

این عزیز احتمالا سن کمی داره !! دوست یا همکلاسی و..... ازش جدا شده و نیست حالا میگه من دارم میمیرم!! ...

خب شاید از وابستگی باشه..اینکه جای خالی طرف جلوی چشمشو بگیره..

هنوز قوی نشدن..

راه قوی شدن سخته و دوری از عزیزان تازه اول راه قوی شدنه.. 

خب شاید از وابستگی باشه..اینکه جای خالی طرف جلوی چشمشو بگیره.. هنوز قوی نشدن.. راه قوی شدن سخته و ...

شاید هنوز این حرفا براش زوده و گوش نمی‌ده بزرگ بشه درست میشه کم کم ......

شاید هنوز این حرفا براش زوده و گوش نمی‌ده بزرگ بشه درست میشه کم کم ......

اره.. بنظرم به سن نیس.. به تجربه هاس.. من یکی داری سن کمم  گه ۱۷ سالمه ولی با تجربه های ادم ۲۶ ساله!..

زندگی گاهی روحیه ی ادم کوچیکارو ادم بزرگ میکنه 

این عزیز احتمالا سن کمی داره !! دوست یا همکلاسی و..... ازش جدا شده و نیست حالا میگه من دارم میمیرم!! ...

عزمزمه من ۱۹ سالمه و این رفیقم نه همکلاسیمه نه چیزه دیگه ای و اصلا توی شهر دیگست شما به نظرم به جای قضاوت کردن دیگران یکم درکشون کن

اینو اینجا مینویسم که ببینمش و بهش گوش کنم اما میدونم که گوش نمیکنم:)به هیچکس به هیچکس تکیه نکن تو همیشه تنهایی هیچکس از تو نیست و هر چقدر به تو نزدیک باشه بازم تنهایی
عزمزمه من ۱۹ سالمه و این رفیقم نه همکلاسیمه نه چیزه دیگه ای و اصلا توی شهر دیگست شما به نظرم به جای ...

انشالله مشکلتون حل میشه. البته نه اینجا نه با حرف نه با نصیحت با گذر زمان کم کم متوجه همه چی می‌شید

انشالله مشکلتون حل میشه. البته نه اینجا نه با حرف نه با نصیحت با گذر زمان کم کم متوجه همه چی می‌شید

بله اگر تو تاپیک هامو ببینین آدمی نیستم که بیام توی سایت عمومی درد و دل کنم

ایندفعه حالم اصلا خوب نبود 

و دیگه هم اینکار و نمیکنم

بله اگر تو تاپیک هامو ببینین آدمی نیستم که بیام توی سایت عمومی درد و دل کنم ایندفعه حالم اصلا خوب ن ...

به خدا توکل کنید و مسیری که میدونید درست هست رو طی کنید انشالله موفق میشید 

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز