2777
2789
عنوان

چقدر دلم....

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 59 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چرا بمیری؟؟ چرا چیزی یا کسی یا اتفاقایی ک باعث این حالتن نمیرن؟؟ راحت ترین کار مردنه  برای ض ...

من جرئت خودکشی ندارم

ندارم بخدا

دوری از عزیزترین کسیو چجوری تحمل کنم؟

اینو اینجا مینویسم که ببینمش و بهش گوش کنم اما میدونم که گوش نمیکنم:)به هیچکس به هیچکس تکیه نکن تو همیشه تنهایی هیچکس از تو نیست و هر چقدر به تو نزدیک باشه بازم تنهایی
بلاخره میمیریم نگران نباش 

چرا پس وقتش نمیرسه:)

اینو اینجا مینویسم که ببینمش و بهش گوش کنم اما میدونم که گوش نمیکنم:)به هیچکس به هیچکس تکیه نکن تو همیشه تنهایی هیچکس از تو نیست و هر چقدر به تو نزدیک باشه بازم تنهایی
عریزترین کسم داره جلوم جون میده شما ها بگید با دوریش چیکار کنم؟

همیشه جای زخمس تازه میمونه نمیشع کاریش کرد فقط گریه هاش غصه هاش دردش واسه تو میمونه من دوتا از بهترین رفیقامو از دست دادم 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

همیشه جای زخمس تازه میمونه نمیشع کاریش کرد فقط گریه هاش غصه هاش دردش واسه تو میمونه من دوتا از بهتری ...

منم رفیقمه

اخه من بدون اون چیکار کنم

من میمیرم

زندگی همینه عزیز !!! قرار نیست که کل زندگی شادی کنیم یا همه چیز بر وفق مراد پیش بره

من تو زندگیم هیچی وفق مرادم نبوده:)

فقط همش بخدا میگم 

چرا این یکی؟؟؟

چرا تنها دلیل زندگیم

بقیه رو دارم میگم

اهان.. 

خب بخاطر خستگی روحی هست و چیزاییه که تحمل کردن.. بعد از تحمل کردن سختیایی زیادی معمولا به زبون میارن.. الان نیاز به درد و دل دارن به نظرم.. نه با یه ادم.. چون ادم ارومشون نمیکنه با یه نوشتن نامه برای یه امام.. منم بهشون پیشنهاد دادم

شمام خواستین  ناشناس درد و دل کنین با امام رضا منم میشینم مینویسمشون تو کاغذ و میندازمشون تو صندوق حرم...تو تاپیکام هست متوجه میشین کدوم تاپیکمه..

منم رفیقمه اخه من بدون اون چیکار کنم من میمیرم

درکت میکنم از عمق وجودم خیلی دلم گرفته خیلی دلم میخواد بمیرم ی موجود نفرت انگیز از زمین کم میشه 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

الان مشکل شما دوری از عزیز ترین فرد زندگیت هست؟؟؟

من خیلی وقته ازش دورم

داره ازدواج میکنه میره اونور

دیگه بیشتر ازین نمیتونم بگم....

اهان..  خب بخاطر خستگی روحی هست و چیزاییه که تحمل کردن.. بعد از تحمل کردن سختیایی زیادی معمولا ...

مرسی میزارم

اهان..  خب بخاطر خستگی روحی هست و چیزاییه که تحمل کردن.. بعد از تحمل کردن سختیایی زیادی معمولا ...

وارد بحث دین نمیشم 

ولی باید کمی واقع بین باشیم 

یه موقع یه حادثه ای ناگوار رخ میده فوت عزیزان و.... بله درسته آدم دلش میگیره بشینه مدتی خودشو خالی کنه تا جون بگیره برگرده به زندگی عادی این یه واقعیت هست باید آدم کنار اومد باهاش بله سخته ولی میشه !!!

حال مشکل این دوستمون داره می‌گه دوری از عزیز ترین کس !! اگر اشتباه نکنم !

این دیگه نیاز به خودکشی و ناله نداره باید ذهنت رو باز کنی بفهمی که فقط خودتی و خودت انتظار از هیچکس نباید داشت

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز