2777
2789
آخرین پریم ۹ دی بود صبح روی دستمال کمی لک دیدم و الان حالات پری دارم،اگه پری بشم میمیرم،بخداقسم صبرم تموم شده،دیگه بیشتر ازاین نمیتونم،کار هرروزم گریست،افسردگی گرفتم،،دوست دارم فقط تنها باشم حوصله هیشکیو ندارم،تورو خدا از ته دلتون واسم دعا کنید دارم ازبین میرم😭😭😭

خدایا معجزت رو بهم نشون بده😓🙏🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جانم دلسا تحمل کن منم مثل شمام اهمیت نده سرتومشغول کن برواستخرکلاس ...
توکل بخداسال۹۷باIVFدخترمودنیااوردم😍😘دوماهه خدابهم یه کنجدداده ایندفعه بدون اذیت وقرص دارو یعنی خودخوده معجزه برای سلامتیش یه صلوات میفرستید؟ایشالله سالم دنیابیاد خیلی سختی کشیدم😥
دلسا جون منم مث تومنتظربودم آخرین پریودم ۱۱دی بود ولی من این ماه دوروزم پیش قدم شدم امروز پریود شدم خیلی ناراحتم ولی حتما صلاح نیس دیگه
خدای مهربونم ممنونم که زندگی وهمسرخوبی به من دادی تا بتونم خوشبختیو لمس کنم به من وهمسرم یه نی نی سالم هم بده تا خوشیمون کامل شه.دوست خوبی که امضای منو میبینی برام دعا کن التماس دعا دارم‌ازت ❤💕