2777
2789
عقده ای تو هستی پرو اومدی حرف زدی به من تازه تو حلالم نمیکنی ؟؟؟ من تورو حلال نمیکنم انقد راحت قضاوت ...

من حلالت نمیکنم که راجب من قضاوت کردید من خدام شاهده همه رو به بالاسری میسپرم شمام همین کارو کن ندونستم با یه  شخصیت روانی  و وحشی دارم شوخی میکنم من اگه جدی گفته بودم هیچوقت نمیگفتم اجی من شوخی کردم بمن چ ربطی داره و نوشجونت باشه و بهتون گفتم موفق باشید 

مشخصه کی مقصره اگه وجدان داشته باشی تاپیکت رو باز میکنی که بیان پیام هارو بخونن ببینن کی مقصر بوده 

من حلالت نمیکنم که راجب من قضاوت کردید من خدام شاهده همه رو به بالاسری میسپرم شمام همین کارو کن ندون ...

منم میسپارم به خدا خودش هست خداروووووشکر قضاوت پای خودشه نه بنده ش روانی هم تویی که فک می‌کنی میتونی تو همه چی نظر بدی و دخالت کنی کجا گفتی شوخی بوده؟؟؟؟؟ میگی شوخی بوده بعدش میگی برو دکتر !!!! تو خودت مشکل داری حرفات معلوم نیست اگه شوخی بوده اوکی شوخی کردی تموم شده چرا این حرفو بعدش زدی؟؟؟ پس مشخصه کرم داشتی وگرنه من داشتم می‌نوشتم اشکال ندارع عزیزم ولی تو فازت معلوم نبود نوشتی برو دکتر 

پزشکی میخونم /  با صفر یکاری کردم مطمئنم خیلیا با صد تا صد نکردن 😎🤞🏻 / عشق به زندگی و همسر / به امید آزادی همه زنان سرزمینم 🙂🙌 /

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عقده ای بدبخت انقد گرسنگی کشیدی و عقده لباس پوشیدن باید اینطوری مث روانیا صحبت کنی تا حالا به یک وحش ...

ولا هزار تا فحش نوشتی بعد میگی مردم بخونن ببیننن کی حقه؟؟؟من اصلا بهت فحش دادم خودت شروع کردی اینکه یکی شخصیتش جدیه یکی خوشش نمیاد از شوخی های تو یعنی دیوانه س؟؟؟ حلالت نمیکنم هیچوقت 

پزشکی میخونم /  با صفر یکاری کردم مطمئنم خیلیا با صد تا صد نکردن 😎🤞🏻 / عشق به زندگی و همسر / به امید آزادی همه زنان سرزمینم 🙂🙌 /
منم میسپارم به خدا خودش هست خداروووووشکر قضاوت پای خودشه نه بنده ش روانی هم تویی که فک می‌کنی میتونی ...

مشخصه حالت خوب نیست شما بحث رو ادامه دادی الانشم داری مث دیوونه ها طومار طومار تایپ میکنی از بس بیشعوری الان برات شات میفرستم مشخصه حالت خوب نیست که شوخی گفتن منو رو فراموش کردی حتی ریپلی کردی 

عقده ای بدبخت انقد گرسنگی کشیدی و عقده لباس پوشیدن باید اینطوری مث روانیا صحبت کنی تا حالا به یک وحش ...

من نوشتم برات شوخی دارم مگه با کسی ؟ بعد تو نوشتی برو دکتر :/// تو اول شروع کردی میتونستی بنویسی اوکی پس خودت مشکل داری نه من فحش میدی بعد تازه میگی حلال نمیکنم رو تو برم

مشخصه حالت خوب نیست شما بحث رو ادامه دادی الانشم داری مث دیوونه ها طومار طومار تایپ میکنی از بس بیشع ...

همین الآنم داری توهین می‌کنی میبینی ؟!!! پس نگو تو شروع کردی فلان دیوونه هم خودتی من فقط گفتم من شوخی ندارم با شما تو نوشتی برو دکتر!!! مگه هرکسی با شوخی شما نخنده دیوونهس ؟؟

مشخصه حالت خوب نیست شما بحث رو ادامه دادی الانشم داری مث دیوونه ها طومار طومار تایپ میکنی از بس بیشع ...

بیشعورم خودتی 

ولا هزار تا فحش نوشتی بعد میگی مردم بخونن ببیننن کی حقه؟؟؟من اصلا بهت فحش دادم خودت شروع کردی اینکه ...

شما شروع کردی در جواب بی احترامی های شما منم بهتون بی احترامی کردم شما اگه شخصیت بزرگی داشتی نه حقیر با پاسخ اولیه من بحث رو کش نمیدادی من در جواب پیام شما که گفتید دخالت نکن و توهین های دیگه من گفتم اجی نوشجونت من شوخی کردم بمن ربطی نداره و موفق باشید اما شما در جواب چی گفتید؟برو بخون و به هرکی هم میخوای نشون بده و واسش تاپیک بزن که من گفتم خونه خراب کن به شما و بعدش بهتون گفتم شوخی بود ببینم کی رو مقصر میدونن میخوای من تاپیک بزنم 

شما شروع کردی در جواب بی احترامی های شما منم بهتون بی احترامی کردم شما اگه شخصیت بزرگی داشتی نه حقیر ...

حقیر من نیستم تویی بعدشم تو نوشتی شوخی کردم منم نوشتم من از شوخی خوشم نمیاد مکه من با کسی شوخی دارم،؟؟؟ تو نوشتی برو دکتر :// آخه خدایی تو شخصیت بزرگی داری واقعا ؟؟ شخصیت اینه که به طرف فحش بدی یا اینکه ی اوکی بگی تمومش کنی؟؟؟ 

شما شروع کردی در جواب بی احترامی های شما منم بهتون بی احترامی کردم شما اگه شخصیت بزرگی داشتی نه حقیر ...

للان فحشی که من دادم و بفرستم قبل از بی احترامی خودت تو گفتی ب من دیوونه 

من نوشتم برات شوخی دارم مگه با کسی ؟ بعد تو نوشتی برو دکتر :/// تو اول شروع کردی میتونستی بنویسی اوک ...

هزارتا بمن توهین کردی که من بهتون گفتم برو دکتر میخواستیددر برابر بی احترامی های شما من سکوت کنم بخدا اصلا حلالتون نمیکنم همه رو بخدا میسپارم تا حالا نه به کسی توهین کردم نه درگیر شدم 

من اصلا با ی نفرم تو این دوسال بحث کوچیکم نداشتم اینجا ...

حتی همین الآنم داری توهین می‌کنی منم میگم خودتی نه کمتر نه بیشتر ولی فک می‌کنی با بی احترامی شاخ میشی

حقیر من نیستم تویی بعدشم تو نوشتی شوخی کردم منم نوشتم من از شوخی خوشم نمیاد مکه من با کسی شوخی دارم، ...

تاپیک بزن یا بزنم که ببینم تو مقصر بودی یا من شما بحث رو ادامه دادید یا من اگه گفتن من که ازتون من پیش همه معذرت خواهی میکنم

هزارتا بمن توهین کردی که من بهتون گفتم برو دکتر میخواستیددر برابر بی احترامی های شما من سکوت کنم بخد ...

وای عجب آدمی هستی شما 😑😑😑 شما اول گفتی بهم بی احترامی کردی گفتی برو دکتر!!! وقتی میگی برو دکتر یعنی مشکل داری دیگ غیر اینه؟؟؟؟ یعنی رسما به من گفتی دیوانه غیر اینه؟؟؟؟خب تو وقتی به من گفتی این حرفو من هیچی نگم؟؟؟ تو مگه خودت ساکت شدی که من ساکت شم؟؟؟ من فقط گفتم با کسی شوخی ندارم من همین تو پشت بندش گفتی دیوونه برو دکتر شات بدم بهت؟؟؟

تاپیک بزن یا بزنم که ببینم تو مقصر بودی یا من شما بحث رو ادامه دادید یا من اگه گفتن من که ازتون من پ ...

من اصلا همه برام مطرح نیستن مخصوصا آدمای اینجا که پر بازدید شون خیانت و خواهر شوهرم  همین اوکی اگه من حرفی زدم بی احترامی کردم همینجا عذر خواهی میکنم چون دلم بزرگه از بی احترامی هم متنفرم اولین باره همچین مسئله ای برام پیش اومده اگه ناراحت شدی ببخشید ولی من شروع نکردم شما اول بی احترامی کردی گفتی دیوونه ولی بازم مهم نیست خدا اون بالاست منم خدایی دارم :)))

روزتون خوش دوست عزیز