2777
2789
وای عجب آدمی هستی شما 😑😑😑 شما اول گفتی بهم بی احترامی کردی گفتی برو دکتر!!! وقتی میگی برو دکتر یع ...

باید جواب شخصی که گفته اجی شوخی کردم بمن ربطی نداره نوشجونت با بی احترامی بدید میتونستید بگید شوخی کردنتون بجا نبود من ازتون دلخور شدم منم ازتون معذرت میخواستم بابت شوخیم نه که بمن با بی احترامی بگید برو بفکر زندگی خودت باش تا این حد بی ادبانه باید جواب شخصی که گفته شوخی کردم و موفق باشید رو بدید

من اصلا همه برام مطرح نیستن مخصوصا آدمای اینجا که پر بازدید شون خیانت و خواهر شوهرم  همین اوکی ...

من حلالتون نمیکنم و شمارو نمیبخشم تاپیک زدید و منو بی شخصیت کردید و باعث شدی راجب من قضاوت بشه اونارو هم به گناه کشوندی دل منو شکوندی و من به خدا سپردم و یقینا خدا همیشه جواب دل شکسته من رو داده و میده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حلالتون نمیکنم و شمارو نمیبخشم تاپیک زدید و منو بی شخصیت کردید و باعث شدی راجب من قضاوت بشه اونار ...

منم حلال نمیکنم اتفاقا خدا همیشه جواب دل شکسته ی منم داده انشالله هرکی ناحقی کرد بدی بره برا زندگیش...

پزشکی میخونم /  با صفر یکاری کردم مطمئنم خیلیا با صد تا صد نکردن 😎🤞🏻 / عشق به زندگی و همسر / به امید آزادی همه زنان سرزمینم 🙂🙌 /
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز