2777
2789

0

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خرج خونه ۶ تا ۷ تومن برا خودم و همسرم هزینه کارای شخصی و لباس و اینا ۲ ۳ تومن اینطورا 

پزشکی میخونم /  با صفر یکاری کردم مطمئنم خیلیا با صد تا صد نکردن 😎🤞🏻 / عشق به زندگی و همسر / به امید آزادی همه زنان سرزمینم 🙂🙌 /
چند نفرید شغل شوهرتون چیه.

دو‌نفر برنامه نویسه منم کار میکنم مشاوره

پزشکی میخونم /  با صفر یکاری کردم مطمئنم خیلیا با صد تا صد نکردن 😎🤞🏻 / عشق به زندگی و همسر / به امید آزادی همه زنان سرزمینم 🙂🙌 /
یاخدا خونه خراب کنی با این حقوق ماهی ۲و۳تومن هرماه لباس میخری😳

اولا درست حرف بزن این چ طرز حرف زدنه 😐😐😐 همسرم راضیه پولشم داره با رضایت میده به شما چه ارتباطی داره؟؟؟؟

برای خودم هیچی،البته این ماه گواهینامه ثبت نام کردم حدود ۳تومن خرج شد.لباس ایناهم فصلی میگیریم.

خداروشکر خونه دار شدیم و قرضامونو هم دادیم😍لطف کنید برای اینکه زودتر بریم خونه جدید یه صلوات بفرستید ❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

اولا درست حرف بزن این چ طرز حرف زدنه 😐😐😐 همسرم راضیه پولشم داره با رضایت میده به شما چه ارتباطی د ...

نوشجونت اجی بمن چ ربطی داره قصدم شوخی بود خدا کنه هر ۶تومن واست بده لباس و... موفق باشی

شما هرماه گوشت و مرغ و خرید خوراکی های خونرو دارید؟

بله . ما هر ماه گوشت و گوشت چرخی و مرغ و ماهی میگیریم. خریدامون ماهانه هست

خوشحال باش این بقیه رو دیوونه میکنه!💑
نوشجونت اجی بمن چ ربطی داره قصدم شوخی بود خدا کنه هر ۶تومن واست بده لباس و... موفق باشی

مگه من با شما شوخی کردم یا دارم؟؟؟؟ بعدشم من خودمم شاغلم باهم حساب کتاب میکنیم و برنامه میریزیم شما به فکر زندگی خودت باش جای دخالت کردن 

همچنین