2777
2789
مگه من با شما شوخی کردم یا دارم؟؟؟؟ بعدشم من خودمم شاغلم باهم حساب کتاب میکنیم و برنامه میریزیم شما ...

چ اعصاب خرابی یه دکتر برو حتما 

بعدش من بفکر زندگی خودم نیستم به شما مربوطه؟

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

چ اعصاب خرابی یه دکتر برو حتما  بعدش من بفکر زندگی خودم نیستم به شما مربوطه؟

با ی آدم بی شخصیت همین حرف زدنم ارزش نداره واقعا ... توام شخصیت تو درست کن نه به من مربوط نیست ولی فضول زندگی بقیه هم نباش به تو چ مربوطه آخه نظر میدی تو کی باشی اصلا ؟؟؟

پزشکی میخونم /  با صفر یکاری کردم مطمئنم خیلیا با صد تا صد نکردن 😎🤞🏻 / عشق به زندگی و همسر / به امید آزادی همه زنان سرزمینم 🙂🙌 /
با ی آدم بی شخصیت همین حرف زدنم ارزش نداره واقعا ... توام شخصیت تو درست کن نه به من مربوط نیست ولی ف ...

مشخصه شما خیلی شخصیت داری شمایی که داری دم از شخصیت میزنی نه فرهنگشو داری نه شعور داری که از کاه کوه میسازی خیلی واستون متاسف هستم که عقده ای هستی وقتی من بهتون گفتم موفق باشید یعنی بحث رو ادامه نده من به اشتباهم پی بردم اما شما چی خانم باشخصیت

مشخصه شما خیلی شخصیت داری شمایی که داری دم از شخصیت میزنی نه فرهنگشو داری نه شعور داری که از کاه کوه ...

لابد تو فرهنگ و شعور داری که به ی آدمی که نه میشناسیش نه چیزی میگی خونه خراب کن؟؟؟؟اصلا می‌دونی معنی این حرف یعنی چی؟؟؟؟؟؟  نمی‌دونستم تو محله شما به توهین میگن شوخی اگه واسه شما اینا شوخیه برای من نیست هر آدمی قرار نیست مثل شما فکر کنه زندگی کنه برخورد کنه هر آدمی برای خودش شخصیت داره من و همسرم ۷ سال کار نکردیم از خوشی هامون سفرامون نگذشتیم که به ی درآمدی برسیم که تهش تو ی سایت عمومی بیان بهم این حرف و بزنن!!! هر آدمی جای من بودی ی حرفای دیگ میزد ولی من نمی‌زنم چون شعور و شخصیتم اجازه نمیده با همچین آدمی هم کلام بخوام بشم 

ب سلامت شمام موفق باشی

پزشکی میخونم /  با صفر یکاری کردم مطمئنم خیلیا با صد تا صد نکردن 😎🤞🏻 / عشق به زندگی و همسر / به امید آزادی همه زنان سرزمینم 🙂🙌 /
لابد تو فرهنگ و شعور داری که به ی آدمی که نه میشناسیش نه چیزی میگی خونه خراب کن؟؟؟؟اصلا می‌دونی معنی ...

اره محله شما خیلی ادمای با فرهنگ و شعوری داره که مشخصه با یک حرف کوچیک از کاه کوه میسازید مشخصه اگه اتفاق بزرگی بیفته با شمشیر سر میزنید آدمهای حقیر از کوره در میرن من نه شمارو میشناسم نه شما منو مشخصه کی کجا زندگی میکنه لزومی نداشت که بمن شناخت ندارید جبهه بگیری میتونستی بزرگیتو نشون بدی و شخصیتت نداشته خودتون رو نشون بدید اگه یکی اشتباه کنه باید اینطوری جواب بدی واسه افرادی مث شما خیلی خیلی متاسف هستم 

اره محله شما خیلی ادمای با فرهنگ و شعوری داره که مشخصه با یک حرف کوچیک از کاه کوه میسازید مشخصه اگه ...

حقیر که مشخصه کیه!!! نیازی نیست به گفتنش اره من هرجا زندگی کنم حداقل بهم یاد دادن فضول زندگی مردم نباشم  😂

منم واسه تو متاسفم و بیشتر برا خودم که چرا اصلا جواب تو دیدم چون حتی لیاقت جواب دادنم نداری  

آها تو هر حرفی بزنی منم اصلا به دل نگیرم!!!؟ بزرگی نشون بدم؟؟؟ مگه تو نشون دادی که من نشون بدم ... با هرکس باید مثل خودش حرف زد تازه من احترام نگه داشتم هیچی نگفتم 

لابد تو فرهنگ و شعور داری که به ی آدمی که نه میشناسیش نه چیزی میگی خونه خراب کن؟؟؟؟اصلا می‌دونی معنی ...

خیلی بدبختی و عقده ای هستی خودتو شخصیت بی فرهنگتو خوب نشون دادی اگه واقعا یک ذره شخصیت و انسانیت داشتی تاپیک رو قفل نمیکردی که تاپیک mnb۰۸ رو میذاشتم زیر تاپیکت میخوندن که چقد آدم بی شعور و پستی هستی حق الناس من گردن شما واگذرتون میکنم به پروردگار چوب خدارو میخوری شک نکن 

حقیر که مشخصه کیه!!! نیازی نیست به گفتنش اره من هرجا زندگی کنم حداقل بهم یاد دادن فضول زندگی مردم نب ...

عقده ای بدبخت انقد گرسنگی کشیدی و عقده لباس پوشیدن باید اینطوری مث روانیا صحبت کنی تا حالا به یک وحشی مث شما برخورد نکرده بودم 

خیلی بدبختی و عقده ای هستی خودتو شخصیت بی فرهنگتو خوب نشون دادی اگه واقعا یک ذره شخصیت و انسانیت داش ...

عقده ای تو هستی پرو اومدی حرف زدی به من تازه تو حلالم نمیکنی ؟؟؟ من تورو حلال نمیکنم انقد راحت قضاوت کردی اره قفل کردم چون ی لحظه فکر کردم ی آدمی با این شخصیت چرا من اصلا باید انقد برام مهم باشه حرفش وقتی شعور کافی برای سایت نظر دادن نداری نیا .... اگه هم میخوای شوخی کنی تهش می‌نویسی شوخی بود آجی ناراحت نشی فلان والا مثل این عقده ایا مردم میان اینجا می‌نویسن خونه خریدیم فلان قدر ماشین خریدیم فلان قدر برا اونام می‌نویسی ؟!!؟ من مگه چی گفتم که به من پریدی این حرف و زدی اصلا؟؟؟ بدون اول آدمت کیه بعد باهاش هم کلام شو وقتی نمیتونی شخصیت آدما رو درک کنی با خودت بگی طرف از دستم ناراحت میشه یا نمیشه معلومه تو چ شخصیتی فرهیخته ای داری من دو ساله اینام به یک نفرم تو نگفتم فحش ندادم بی احترامی نکردم حتی شوخی و قضاوتم نکردم چون خودمو گذاشتم جای طرف ممکنه فرهنگش ادبیاتش قامت متفاوت باشه به دل بگیره بعد تو از خدا و حلال کردن حرف میزنی؟؟؟؟

عقده ای بدبخت انقد گرسنگی کشیدی و عقده لباس پوشیدن باید اینطوری مث روانیا صحبت کنی تا حالا به یک وحش ...

خداروووووشکر همیشه انقد داشتم و دارم هیچوقت عقده به دلم نمونده با ی حرف امثال توام نه پول ما تموم میشه نه چیز دیگ ای وحشی تویی و هفت جد و ابادت

عقده ای بدبخت انقد گرسنگی کشیدی و عقده لباس پوشیدن باید اینطوری مث روانیا صحبت کنی تا حالا به یک وحش ...

صفات خودتو به من نسبت نده

روانی فعلا تویی که با ی چس مثقال پول ما از حسودی کردن ترکیدی نتونستی چیزی ننویسی 😂😂

خداروشکر من هرچییییی باشم 💩 زندگی آدما نبودم و نیستم