2777
2789
عنوان

رنگ مانتو

524 بازدید | 68 پست

بچه ها شما بابت رنگ مانتو آزادین پدر هاتون گیر نمیدن من پدرم بهش گفتم می‌خوام برم مانتو بخرم رنگ صورتی گفت بیخود این مسخره بازیا و وقتی ازدواج کردی در بیار ما ابرو داریم و من کلا ۳رنگ آبی مشکی سورمه ای تو زندگیم پوشیدم و چادریم حالا شماها بگین من چیکار کنم 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

متاسفانه ما هم اینجوری بودیم😒😒😒

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  

عزیزم به مادرت بگو با پدرت حرف بزنه 

هر حادثه ای که در اجتماع اتفاق میفته ، همه ی ما زنجیر وار بهم ربط داریم. یکی اثرش رو زود میزاره یکی دیرتر .شمایی که انگشت اتهام رو میگیری سمت کسی ، سه تا انگشتت به طرف خودته. ❤️❤️❤️من زنم ، مولا علی من را ریحانه خطاب کرده،  من مادرم ، من نور خانه ام ، هر بار شیری که به نوزادم میدهم ، مثل آزاد کردن یک بنده است ، یک لیوان آبی که دست همسرم میدم برتر از یکسال نماز شب و روزه گرفتن است ، موقعی که دیگ غذا را میشورم خداوند هم گناهان من را میشوید، هر بار به موی فرزندانم شانه بزنم خداوند به ازاء هر مو حسنه ای میدهد و گناهی را پاک میکند (احادیث ائمه س ) خانه  مقدس است ، خانواده مقدس است. خانه ی من حریم پاک خداوند است. سخنرانی شهید سلیمانی در مقر توپخانه جبهه مقاومت در سوریه : ما بعد از اینکه میگوییم مدافعان حرم ، فکر میکنیم ‌مدافعان حرم خلاصه است ‌فقط در این دو حرم مقدس  عزیز سیده رقیه و سیده زینب . کل جمهوری اسلامی حرم است . وجوبش کمتر از حرم سیدالشهدا نیست ، کل جمهوری اسلامی.      گستردگی این حرم بیش از گستردگی حرم حضرت زینب سلام الله علیهم است.      

منم زمان مجردی از ی رنگ مانتو خیلی خوشم اومد خردلی بود انقدم بهم میومد مامانم گف نخر بابات دعوات میکنه منم‌نخریدم هنوز یادمه😔😔😔کلا خیلی بهم سخت میگرفتن مثلا گوشی بدون سیمکارت

lebas_kodak gogolii     پیج اینستام پر از لباس دخترونه شیک ووییی❤
مثل من بابات نمی‌گذاشت بچه های مردم قرمز میپوشن باشال سفید من حق ندارم صورتی بپوشم 😐

بدتر از بابا وننه ام برادرهام بودن🥴🥴🥴🥴

حتا نمیزاشتن لاک هم بزنیم.

الان عقده ای شدیم دا نیناخ

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  
منم زمان مجردی از ی رنگ مانتو خیلی خوشم اومد خردلی بود انقدم بهم میومد مامانم گف نخر بابات دعوات میک ...

😪😪😪😪آدم اینا رو میبینه میخواد سرشو بزنه به دیوار نهایتا لطف کنه بگذارم من خاکستری بپوشم یا آبی