2777
2789
عنوان

رنگ مانتو

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 68 پست

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

مامان و بابای من برعکسن ،همش دست میذارن رو رنگای روشن،نمیذارن رنگ تیره بپوشم🤦🏻‍♀️

به زور راضیشون کردم که تیره بپوشم

یکی اینور بوم افتاده یکی اونور🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

مامان و بابای من برعکسن ،همش دست میذارن رو رنگای روشن،نمیذارن رنگ تیره بپوشم🤦🏻‍♀️ به زور راضیشون ...

خوش به حالت قدر پدرتو بدون مرد شریفیه پدرم به من میگه تو ب رو از پ تشخیص نمیدی چه سرت میشه دنیا چیه آخه 

به رنگ کفش منم گیر میداد بابام که مثلا سفید بپوشی از دور همه میفهمن فلانی داره میاد 😑😑😑

من بابام به رنگ کفش کار نداره البته اگه سفید باشه قرمز باشه عصبانی میشه دیگه دختر بودن تو این جامعه یعنی بدبخت بودن 😪

گوش نده ی مدت بیخیال میشه

منم همین کارو میکنم ولی یکی باید باهام بیاد که مانتو اینا بخرم می‌دونم بیاد رنگ روشن بردارم سرو صدا می‌کنه که تو شعور نداری دختر 😓😓😓

خوش به حالت قدر پدرتو بدون مرد شریفیه پدرم به من میگه تو ب رو از پ تشخیص نمیدی چه سرت میشه دنیا چیه ...

اخی...

ممنون❤

ای خدا ،چرا اینجوری میکنه🤦🏻‍♀گفتی مامانت به روزه ،بهش بگو که به بابات بگه کمتر گیر بده !

مادرم می‌دونم میگذارم پدرم افکار خاصی داره والا مامانم هم بگه می‌دونم میگه تو هم نمیدونی تو این جامع ...

ای بابا 

چی بگم عزیزم 🤕 

بازم با مادرت حرف بزن. 

میگی چادری هم هستی ، زیر چادر که نباید مشکلی داشته باشه

هر حادثه ای که در اجتماع اتفاق میفته ، همه ی ما زنجیر وار بهم ربط داریم. یکی اثرش رو زود میزاره یکی دیرتر .شمایی که انگشت اتهام رو میگیری سمت کسی ، سه تا انگشتت به طرف خودته. ❤️❤️❤️من زنم ، مولا علی من را ریحانه خطاب کرده،  من مادرم ، من نور خانه ام ، هر بار شیری که به نوزادم میدهم ، مثل آزاد کردن یک بنده است ، یک لیوان آبی که دست همسرم میدم برتر از یکسال نماز شب و روزه گرفتن است ، موقعی که دیگ غذا را میشورم خداوند هم گناهان من را میشوید، هر بار به موی فرزندانم شانه بزنم خداوند به ازاء هر مو حسنه ای میدهد و گناهی را پاک میکند (احادیث ائمه س ) خانه  مقدس است ، خانواده مقدس است. خانه ی من حریم پاک خداوند است. سخنرانی شهید سلیمانی در مقر توپخانه جبهه مقاومت در سوریه : ما بعد از اینکه میگوییم مدافعان حرم ، فکر میکنیم ‌مدافعان حرم خلاصه است ‌فقط در این دو حرم مقدس  عزیز سیده رقیه و سیده زینب . کل جمهوری اسلامی حرم است . وجوبش کمتر از حرم سیدالشهدا نیست ، کل جمهوری اسلامی.      گستردگی این حرم بیش از گستردگی حرم حضرت زینب سلام الله علیهم است.      
ای بابا  چی بگم عزیزم 🤕  بازم با مادرت حرف بزن.  میگی چادری هم هستی ، زیر چادر که ...

والا منم همینو میگم اصلا چادری هم نباشم مگه آدما رو میشه گفت از رو رنگ مانتوشون چیکارن