2777
2789
عنوان

رنگ مانتو

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 68 پست
افرین به بابات بابای من هرچی تیره تر سنگین تر شک نکن من کار خودمو میکنم به هر نحوی شده صورتی می‌پوشم ...

آره بپوش مگه ما چقدر زندگی می کنیم که محدود باشیم

کاربری قبلیم ترکیدبخاطر حرف حق / خداجونم اگه در جهت هدفی ساخته نشده ام پس نزار بیهوده واسش تلاش کنم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم...❤

قلبم شکسته هیچ وقت نتونستم با دوستام برم بیرون تو کل زندگیم کلا یه بار رفتم اردو دیگه واقعا یه سری افسردگی گرفته بودم اما قانون جذب با خودم کار میکنم و کلا دیدم نسبت به زندگی عوض شده خداروشکر لااقل میگذاره برم تو اینستا اونم که داداشش داشت پرش میکرد که نه نگذار دختر بره تو اینستا زشته 🥴

قلبم شکسته هیچ وقت نتونستم با دوستام برم بیرون تو کل زندگیم کلا یه بار رفتم اردو دیگه واقعا یه سری ا ...

💔منم با دوستام نمیرم بیرون البته دوستای سابق!،یه بار رفتم خوب نبود و بهم خوش نگذشت،الانم که دیگه راه هامون از هم جداست،دوست خوب کمه دیگه...

💔منم با دوستام نمیرم بیرون البته دوستای سابق!،یه بار رفتم خوب نبود و بهم خوش نگذشت،الانم که دیگه را ...

دقیقا ولی میدونی من با هرکسی دوست نمیشم و بابت دوستام خیالم راحته که همه درجه ۱ و کار درستن ولی حالا این موضوع هم  زیاد اذیتم نمیکنه ولی مانتو رو مخمه

من مانتویی ام . شهرمون کوچیکه و آدم خیلی تو چشمه خودم پیاده رویی و تنهایی مشکی میپوشم و سرمه ایی. با شوهرم ک باشم هررنگی و میپوشم کلا آزادترم. شوهرمم از چادر خوشش نمیومد . بخاطر اون مانتویی شدم.