2777
2789
عنوان

توروخدا ی دیقه بیایین حاله بی بی چک

170 بازدید | 27 پست

پری روز زدم حاله انداخته

امروز زدم حاله انداخته ولی همش بعداز نیم ساعت 

پریودم نشدم نمیدونم خب اگ نیستم چراهی حاله میندازه چیکارکنم ممکنه اشتباه از بی بی چکاباشه

دلمم نمیخاد الکی وقتی نیستم برم آز بدم 

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندروز تاخیر داشته

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
حالا من سه باره دارم حالا ميندازه  بعد يك دقيقه  ولي خيييلي كمرنگ

اگ بعدیک دقیقه هست ک صددرصده

ولی برای من بعدنیم ساعت 

درصورتی ک قبلا نبوده اینجوری همیشه منفی منفی بوده

پس چرا بعدش‌میاد قبلا نمیومو

عزیزم مال من بعداز یکی دو ساعت مینداخت الان ۱۴هفتمه

کوچولوdanger سابق کاربری سال۹۶ بدون هیچ دلیلی تعلیق شد😶🙊میگن زندگی زیباست🤐 اما کجاش نمیدونم😵خواهشن اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😕باتچکر🙏🤌
جدی الان گیجم نمیدونم بنظرت هستم‌یان 

بنظرم هستی من تو این ۷سال تاحالا بیبیم هاله ننداخته بود حتی بعداز چندروز.برای من هالش به زور دیده میشد تو نور مبارکه برو ازمایش بده

کوچولوdanger سابق کاربری سال۹۶ بدون هیچ دلیلی تعلیق شد😶🙊میگن زندگی زیباست🤐 اما کجاش نمیدونم😵خواهشن اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😕باتچکر🙏🤌
بنظرم هستی من تو این ۷سال تاحالا بیبیم هاله ننداخته بود حتی بعداز چندروز.برای من هالش به زور دیده می ...

واقعا ازمایش چقد طول میکشه آماده بشه؟؟

توصبرنکردی بی بی پررنگ بشه؟میگم حاله کم رنگه بتاپایینه؟؟

واقعا ازمایش چقد طول میکشه آماده بشه؟؟ توصبرنکردی بی بی پررنگ بشه؟میگم حاله کم رنگه بتاپایینه؟؟

بستگی داره اگه فوری بدی چندساعته اگه نه احتمالا چندروز طول بکشه من هفته بعدش هم زدم زیر پنج دیقه افتاد بعداز ۱۲روز تاخیر بتا دادم ۱۳۰۰بود

بستگی داره اگه فوری بدی چندساعته اگه نه احتمالا چندروز طول بکشه من هفته بعدش هم زدم زیر پنج دیقه افت ...

پس‌منم صبرکنم یک هفته بعد دوباره بی بی میزنم بعداگ باز حاله بود میرم

مرسی عشقم💋💋