آخه اگه یه درصدم بیفته اول مهر بچه نیمه دومی میشه نمیخوامم مرداد ماهی بشه البته که دست بالاییه س و من هیچکاره ولی خب آدم که میتونه تلاش کنه و هرچی او خواست
آخه اگه خدا نخواد نمیشه بخاطر همین ترس دارم و هیچوقتم دلم نمیخواد باردار شم عزیزم تو نمیدونی چه چیزا ...
واقعا اگه خدا نخواد نمیشه . اسی چله نادعلی بردار ۴۰روز بخون روزی ۱۰بار نیت کن بگو خدایا قسمت میدم به ۵تن آل عبات محمد علی زهرا حسن حسین اگه به صلاحمه بهم پسر بده و به دلم نگاه کن
واقعا اگه خدا نخواد نمیشه . اسی چله نادعلی بردار ۴۰روز بخون روزی ۱۰بار نیت کن بگو خدایا قسمت میدم به ...
من خواهرم اولین بارش بود میرفت مشهد دعا کرد بچه اولش پسر بشه و شد و من و همسرمم اولین بارمونه میخوایم بریم ولی هنوز نرفتیم خیلیا دلمو شکستن و همسرم خیلی از دستشون شاکیه و براش اصلا فرقی نداره و میگه هر چی شد دورت میگردم و به مادرم بهیچ عنوان مربوط نیست ولی خب من خودم دلم میخواد عزیزم شما رژیم خاصی گرفتی یا رعایت کردید؟ بعد تعیین جنسیت هزینه ش چقدره؟
انشالله حاجت روا میشی . نه عزیزم جنسیت برامون مهم نبود . نمیدونم باید بری بپرسی
ممنون عزیزم فقط برام دعا کن از همه نی نی سایتیا میخوام اگه این پست و میبینن برام دعا کنن خواهش میکنم ازتون هرچند تا اون بالایی نخواد هیچ اتفاقی نمیفته ولی من دلم بدجور شکسته شما خبر ندارید دارم اتیش میگیرم از ته سوزوندنم 😭😭😭😭😓😓😓😓😓😔😔😔😔