2777
2789
من دی ماه اقدامم بود و باردار شدم پسرم ۲۲شهریور دنیا اومد

چندم دی عزیزم و زود باردار شدی؟ بچه چندمته؟ 

وآسِه کَسي كِ اَز اِرتِفآع بِتَرسِه بآلآ اومَدَن يِ اِشتِبآهِ مَحضِه :)🏹✨ ️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه اگه یه درصدم بیفته اول مهر بچه نیمه دومی میشه  نمیخوامم مرداد ماهی بشه البته که دست بالاییه س و من هیچکاره ولی خب آدم که میتونه تلاش کنه و هرچی او خواست

از اول دی اقدام کردم .‌ماه چهارمم بود .بچه اولم دومی هم خداخواسته با ۲یا۳قطره شدم 

خداروشکر عزیزم سلامت باشن انشاءالله منم یکی دارم و دومی هم میخوام بیارم و جنسیتش البته یه کم‌برای من مهمه ولی ترس دارم بیارم  

خداروشکر عزیزم سلامت باشن انشاءالله منم یکی دارم و دومی هم میخوام بیارم و جنسیتش البته یه کم‌برای من ...

ممنونم گلم . چی دوست داری؟ اگه خیلی مهمه حتما تعیین جنسیت برو

ممنونم گلم . چی دوست داری؟ اگه خیلی مهمه حتما تعیین جنسیت برو

آخه اگه خدا نخواد نمیشه بخاطر همین ترس دارم و هیچوقتم دلم نمیخواد باردار شم عزیزم تو نمیدونی چه چیزایی که نشنیدم و دلم و شکستن 😞😓 دوست دارم پسر بشه

آخه اگه خدا نخواد نمیشه بخاطر همین ترس دارم و هیچوقتم دلم نمیخواد باردار شم عزیزم تو نمیدونی چه چیزا ...

واقعا اگه خدا نخواد نمیشه . اسی چله نادعلی بردار ۴۰روز بخون روزی ۱۰بار نیت کن بگو خدایا قسمت میدم به ۵تن آل عبات محمد علی زهرا حسن حسین اگه به صلاحمه بهم پسر بده و به دلم نگاه کن 

نادعلیو از ته دل بخونی رد نخور نداره

واقعا اگه خدا نخواد نمیشه . اسی چله نادعلی بردار ۴۰روز بخون روزی ۱۰بار نیت کن بگو خدایا قسمت میدم به ...

من خواهرم اولین بارش بود میرفت مشهد دعا کرد بچه اولش پسر بشه و شد و من و همسرمم اولین بارمونه میخوایم بریم ولی هنوز نرفتیم خیلیا دلمو شکستن و همسرم خیلی از دستشون شاکیه و براش اصلا فرقی نداره و میگه هر چی شد دورت میگردم و به مادرم بهیچ عنوان مربوط نیست ولی خب من خودم دلم میخواد  عزیزم شما رژیم خاصی گرفتی یا رعایت کردید؟ بعد تعیین جنسیت هزینه ش چقدره؟

من خواهرم اولین بارش بود میرفت مشهد دعا کرد بچه اولش پسر بشه و شد و من و همسرمم اولین بارمونه میخوای ...

همسرم میگه بچه فقط سالم باشه همین خیلی از این افکار بی ارزش بدش میاد و از عقاید مادرش بیزاره 

من خواهرم اولین بارش بود میرفت مشهد دعا کرد بچه اولش پسر بشه و شد و من و همسرمم اولین بارمونه میخوای ...

انشالله حاجت روا میشی . نه عزیزم جنسیت برامون مهم نبود . نمیدونم باید بری بپرسی 

انشالله حاجت روا میشی . نه عزیزم جنسیت برامون مهم نبود . نمیدونم باید بری بپرسی 

ممنون عزیزم فقط برام دعا کن از همه نی نی سایتیا میخوام اگه این پست و میبینن برام دعا کنن خواهش میکنم ازتون هرچند تا اون بالایی نخواد هیچ اتفاقی نمیفته ولی من دلم بدجور شکسته شما خبر ندارید دارم اتیش میگیرم از ته سوزوندنم 😭😭😭😭😓😓😓😓😓😔😔😔😔