2777
2789
من دی ماه اقدامم بود و باردار شدم پسرم ۲۲شهریور دنیا اومد

چندم دی عزیزم و زود باردار شدی؟ بچه چندمته؟ 

وآسِه کَسي كِ اَز اِرتِفآع بِتَرسِه بآلآ اومَدَن يِ اِشتِبآهِ مَحضِه :)🏹✨ ️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه اگه یه درصدم بیفته اول مهر بچه نیمه دومی میشه  نمیخوامم مرداد ماهی بشه البته که دست بالاییه س و من هیچکاره ولی خب آدم که میتونه تلاش کنه و هرچی او خواست

از اول دی اقدام کردم .‌ماه چهارمم بود .بچه اولم دومی هم خداخواسته با ۲یا۳قطره شدم 

خداروشکر عزیزم سلامت باشن انشاءالله منم یکی دارم و دومی هم میخوام بیارم و جنسیتش البته یه کم‌برای من مهمه ولی ترس دارم بیارم  

خداروشکر عزیزم سلامت باشن انشاءالله منم یکی دارم و دومی هم میخوام بیارم و جنسیتش البته یه کم‌برای من ...

ممنونم گلم . چی دوست داری؟ اگه خیلی مهمه حتما تعیین جنسیت برو

ممنونم گلم . چی دوست داری؟ اگه خیلی مهمه حتما تعیین جنسیت برو

آخه اگه خدا نخواد نمیشه بخاطر همین ترس دارم و هیچوقتم دلم نمیخواد باردار شم عزیزم تو نمیدونی چه چیزایی که نشنیدم و دلم و شکستن 😞😓 دوست دارم پسر بشه

آخه اگه خدا نخواد نمیشه بخاطر همین ترس دارم و هیچوقتم دلم نمیخواد باردار شم عزیزم تو نمیدونی چه چیزا ...

واقعا اگه خدا نخواد نمیشه . اسی چله نادعلی بردار ۴۰روز بخون روزی ۱۰بار نیت کن بگو خدایا قسمت میدم به ۵تن آل عبات محمد علی زهرا حسن حسین اگه به صلاحمه بهم پسر بده و به دلم نگاه کن 

نادعلیو از ته دل بخونی رد نخور نداره

واقعا اگه خدا نخواد نمیشه . اسی چله نادعلی بردار ۴۰روز بخون روزی ۱۰بار نیت کن بگو خدایا قسمت میدم به ...

من خواهرم اولین بارش بود میرفت مشهد دعا کرد بچه اولش پسر بشه و شد و من و همسرمم اولین بارمونه میخوایم بریم ولی هنوز نرفتیم خیلیا دلمو شکستن و همسرم خیلی از دستشون شاکیه و براش اصلا فرقی نداره و میگه هر چی شد دورت میگردم و به مادرم بهیچ عنوان مربوط نیست ولی خب من خودم دلم میخواد  عزیزم شما رژیم خاصی گرفتی یا رعایت کردید؟ بعد تعیین جنسیت هزینه ش چقدره؟

من خواهرم اولین بارش بود میرفت مشهد دعا کرد بچه اولش پسر بشه و شد و من و همسرمم اولین بارمونه میخوای ...

همسرم میگه بچه فقط سالم باشه همین خیلی از این افکار بی ارزش بدش میاد و از عقاید مادرش بیزاره 

من خواهرم اولین بارش بود میرفت مشهد دعا کرد بچه اولش پسر بشه و شد و من و همسرمم اولین بارمونه میخوای ...

انشالله حاجت روا میشی . نه عزیزم جنسیت برامون مهم نبود . نمیدونم باید بری بپرسی 

انشالله حاجت روا میشی . نه عزیزم جنسیت برامون مهم نبود . نمیدونم باید بری بپرسی 

ممنون عزیزم فقط برام دعا کن از همه نی نی سایتیا میخوام اگه این پست و میبینن برام دعا کنن خواهش میکنم ازتون هرچند تا اون بالایی نخواد هیچ اتفاقی نمیفته ولی من دلم بدجور شکسته شما خبر ندارید دارم اتیش میگیرم از ته سوزوندنم 😭😭😭😭😓😓😓😓😓😔😔😔😔