یه سری تاپیکا مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیمکارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار میشه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایتمیامنه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.
یه سری تاپیکا مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیمکارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار میشه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایتمیامنه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.
نمره بالای هفت رو برگه و بالای ده سالیانه داشته باشی قبولی واسه دو درس نهایی و دو درس غیر نها ...
اوکی تشکر🌸
وقتی شما معدل خوبی داری ولی درسی رواونم 7بایدگرفته باشید ازاین درس میتونی ازتک ماده استفاده کنی که فکرکنم اونم شهریورماه که میری تجدیدی بدی اینکار انجام میشه
لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین
وقتی شما معدل خوبی داری ولی درسی رواونم 7بایدگرفته باشید ازاین درس میتونی ازتک ماده استفاده کنی که ف ...
البته من نزدیک به 40ساله که دیپلم گرفتم بچه هام هم محصل های درجه یک بودند که اگه 19/5میگرفتن گریه وزاری میکردند ونوه هام هم ممتاز هستند البته امیدوارم درزندگی آدم ممتازو درجه یک باشه وآینده ای روشن ....آمین
لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین