2777
2789
عنوان

دلم گرفته😔

186 بازدید | 35 پست

امشب کلی خودمو آماده کرده بودم نامزدم که دیشب باهم بحثمون شد بیاد پیشم ولی نموند اومد یه سر زد و رفت بهشم گفتم بمونه بهونه آورد و رفت😔

جای من بودید دلتون نمیگرفت؟!!

میشه لطفا واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین🙏💝

ناراحت شدم 

عیب نداره بازم میاد پیشت

خوشا به حال دختر پانزده سال ای که درگیر شد شکسته شد تهمت خورد قلبش در میان چشمای دیگری دزدیده شد اما همچنان برای خودش باقی ماند ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و منی که الان جروه 300 صفحه ای فردا ازمون دارم دانشگاه بیشتر دلم گرفته

من خودمم امتحان نهایی دارم اون که بماند

ناراحت شدم  عیب نداره بازم میاد پیشت

آره ولی دلم شکست خیلی شیک و پیک کردم حتی منی که اتاقم همش کثیفه امشب گفتم اون میاد برقش انداختم

آره ولی دلم شکست خیلی شیک و پیک کردم حتی منی که اتاقم همش کثیفه امشب گفتم اون میاد برقش انداختم

برات مهم نباشه بهت قول میدم یه روز مثل امشب که کلی شیک و پیک کرده بودی میاد پیشت مطمئن باش سری نا امید نشو

خوشا به حال دختر پانزده سال ای که درگیر شد شکسته شد تهمت خورد قلبش در میان چشمای دیگری دزدیده شد اما همچنان برای خودش باقی ماند ...
برات مهم نباشه بهت قول میدم یه روز مثل امشب که کلی شیک و پیک کرده بودی میاد پیشت مطمئن باش سری نا ام ...

آره ولی فهمید ناراحت شدم و رفت

آره ولی فهمید ناراحت شدم و رفت

خسته نبود ؟ 

بی دلیل این کارو کرد یعنی ؟

خسته نبود ؟  بی دلیل این کارو کرد یعنی ؟

چرا خسته که بود ولی بوده که شبای گذشته با کمال خستگی اومده باشه و شبم بمونه ولی امشب حتی من اشکم در اومد ولی نموند 

چرا خسته که بود ولی بوده که شبای گذشته با کمال خستگی اومده باشه و شبم بمونه ولی امشب حتی من اشکم در ...

پسر جماعت ب احساسه دست خودشون نیست یهو میبینی فرداش دور آدم میگرده یه بار به آدم محل نمیده خیلی بده 😟

پسر جماعت ب احساسه دست خودشون نیست یهو میبینی فرداش دور آدم میگرده یه بار به آدم محل نمیده خیلی بده ...

دقیقا😔

ولی بی محلی نمیکنه هیچ وقت حس کردم به خاطر دیشب هنوز یکم ازم دلخوره آخه جوریم برخورد نکرد که ناراحته خیلی خوب بود فقط هرکارش کردم نموند و بهونه آورد میتونست بمونه ولی 

دقیقا😔 ولی بی محلی نمیکنه هیچ وقت حس کردم به خاطر دیشب هنوز یکم ازم دلخوره آخه جوریم برخورد نکرد ک ...

خودت رو به خاطر پر ناراحت نکن گرچه میدونم خیلی دوسش داری ولی صبور باش ببین فردا و پس فردا چجوریه 

خودت رو به خاطر پر ناراحت نکن گرچه میدونم خیلی دوسش داری ولی صبور باش ببین فردا و پس فردا چجوریه&nbs ...

آره خیلی بهش وابسته ام و با کوچیکترین رفتارش دلخور میشم شلید چیزیم بهش نگما همون تو خودم میریزم دلم زود میشکنه و زود اشکم در میاد

آره خیلی بهش وابسته ام و با کوچیکترین رفتارش دلخور میشم شلید چیزیم بهش نگما همون تو خودم میریزم دلم ...

میدونی چیه 

برات آرزوی میکنم تا عمر داری پیشش باشی منم مثل تو بودم انقدر تلاش کردم به جوابی که منتظرش بودم رسیدم اما با بدبختی صبر کردم 

تو هم صبور باش اون خیلی زیاد دوست داره مطمئن باش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز