2821
2789
عنوان

دلم گرفته😔

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 35 پست
میدونی چیه  برات آرزوی میکنم تا عمر داری پیشش باشی منم مثل تو بودم انقدر تلاش کردم به جوابی که ...

شماام متاهلین؟

میشه لطفا واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین🙏💝
شماام متاهلین؟

نه مجرد ام ولی فرقی بین متاهل ها قائل نمیشم 🤗

خوشا به حال دختر پانزده سال ای که درگیر شد شکسته شد تهمت خورد قلبش در میان چشمای دیگری دزدیده شد اما همچنان برای خودش باقی ماند ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه مجرد ام ولی فرقی بین متاهل ها قائل نمیشم 🤗

پس شماام به کسی زیادی وابسته بودید مثل من🙃

حس قشنگیه ها من دوسش دارم ولی من یکم حساسم 

پس شماام به کسی زیادی وابسته بودید مثل من🙃 حس قشنگیه ها من دوسش دارم ولی من یکم حساسم 

الان سنمو بگم میگن کوچولو ای برو با اسباب بازی هات بازی کن 😂

ولی خدا همه چیو خوب میبینه 

آره مثل شما بودم دوست داشتم گریه کنم اشکم نمیومد انگاری قلبم ناراحت بود پسره بهم گفت باهاش حرف میتونم بزنم از این به بعد اما گیج موندم از اون موقع به کسی نگفتم باهش حرف میزنم که چشم نخوره واس همین میگم انقدر حساس نباش

خوشا به حال دختر پانزده سال ای که درگیر شد شکسته شد تهمت خورد قلبش در میان چشمای دیگری دزدیده شد اما همچنان برای خودش باقی ماند ...
الان سنمو بگم میگن کوچولو ای برو با اسباب بازی هات بازی کن 😂 ولی خدا همه چیو خوب میبینه  آره ...

میتونم بپرسم چند سالتونه کنجکاو شدم ببخشید چون من خودمم سنی ندارم

میتونم بپرسم چند سالتونه کنجکاو شدم ببخشید چون من خودمم سنی ندارم

من ۱۵ سالمه 

عه خیلی کوچیکی هنوز

آره برای همینه حرف نمیزنم در اون باره با کسی فقط بلدم بی سر و صدا نصیحت کنم عزیزم 😁

آره برای همینه حرف نمیزنم در اون باره با کسی فقط بلدم بی سر و صدا نصیحت کنم عزیزم 😁

خوب کاری میکنی گلم

ولی خواهرونه یه چیزیو بهت میگم 

اگه مطمئنی دوستت داره و شرایطشو داره ادامه بده البته به من ربطی نداره این موضوع خیلی شخصیه ولی من خیلیارو دیدم اینطوری بودنو شکست بزرگی خوردن به نظر من هرچی قسمتت باشه همون میشه عزیزدلم و اینو بدون پسری که حاضر شده تو باهاش حرف بزنی تورو برای خودت نمیخواد هیچ پسری حاضر نمیشه با دختری که دوسش داره قبل ازدواج حرف بزنه مگر اینکه واقعا قصدش جدی باشه پسر هر چقدرم خودش بدترین آدم زمین باشه دوست داره همدم آیندش خوب باشه مثل خودت😊😘

اینو همیشه نامزدم بهم میگه پسرا هر چی باشن برای ازدواج دنبال دخترای خوب و پاک میگردن.

خوب کاری میکنی گلم ولی خواهرونه یه چیزیو بهت میگم  اگه مطمئنی دوستت داره و شرایطشو داره ادامه ...

ببین سه سال منتظر بودم دور و بری هاش خیلی برج زهرمارن 

بهم حس خوبی میده دست خودم نیست بعد این مدتها پیدا کردم از مجازی بهش گفتم تو حس خوبی بهم میدی گفت هر موقع خواب بیا باهم حرف بزنیم انگار دنیا رو بهم دادن بخدا دست خودم نیست از قیافش صداش و همه چیزش حس خوب میگیرم آدمها میگفتن بر نمیگرده ولی یه امید کوچولو داشتم آخر هم حرف زدیم با هم نمیدونم حالا پیام بدم ؟ چجوری بر خود میکنه؟ 

ببین سه سال منتظر بودم دور و بری هاش خیلی برج زهرمارن  بهم حس خوبی میده دست خودم نیست بعد این ...

به نظر من هر چی سرسنگین تر برخورد کنی بیشتر میاد سمتت چون یه فرقی بین تو و بقیه احساس میکنه و بیشتر فکرشو به سمت خودت میکشونی

به نظر من هر چی سرسنگین تر برخورد کنی بیشتر میاد سمتت چون یه فرقی بین تو و بقیه احساس میکنه و بیشتر ...

میخوام بی توجه باشم که بیاد ولی میترسم فراموش کنه