2821
2789
عنوان

دلم گرفته😔

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 35 پست
چند بار باهاش حرف زدی؟

یه چند بار بیرون حالمو پرسید بعد سرد شد کلا یادش رفت هر وقت منو میدید انگار از اول منو نمیشناخت حالا تو چت گفت بهم دست خودش نیست اخلاقشه ولی میخوام تغییر نکنه آدم رو جذب خودش میکنه با اینکه محل زندگیش خوب نیست 

خوشا به حال دختر پانزده سال ای که درگیر شد شکسته شد تهمت خورد قلبش در میان چشمای دیگری دزدیده شد اما همچنان برای خودش باقی ماند ...
خوب حواس منم پرت کردیا کلا نامزدمو فراموش کردم😆😅

فراموش کن امشبو مطمئن باش همونطور که انتظارش رو داری پیش میره حالا یه امشب اینجوری بود 

خوشا به حال دختر پانزده سال ای که درگیر شد شکسته شد تهمت خورد قلبش در میان چشمای دیگری دزدیده شد اما همچنان برای خودش باقی ماند ...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یه چند بار بیرون حالمو پرسید بعد سرد شد کلا یادش رفت هر وقت منو میدید انگار از اول منو نمیشناخت حالا ...

از قبل میشناختیش اصلا چجوری باهاش آشنا شدی چحوری دیدیش؟

بعضیا آخه شگردشونه که یه طوری رفتار میکنن که آدما مخصوصا جنس مخالفو جذب خودشون کنن تو باید خودتو محکم نگهداری چون هنوز سنت کمه و مطمئنم سن اونم زیاد نیستو هنوز شرایط با تو بودنو نداره

میشه لطفا واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین🙏💝
از قبل میشناختیش اصلا چجوری باهاش آشنا شدی چحوری دیدیش؟ بعضیا آخه شگردشونه که یه طوری رفتار میکنن ک ...

۵ سال از من بزرگتره یه شب خودش اومد خودشم رفت 

هی میخوام نادیده بگیرم نمیتونم سرگرم شم با چیزی که فکرش بیرون بره گفت که دیگه سرد نمیشه این کارو نمیکنه ولی خب نمیدونم شاید جدی نگفته باشه

۵ سال از من بزرگتره یه شب خودش اومد خودشم رفت  هی میخوام نادیده بگیرم نمیتونم سرگرم شم با چیزی ...

خب میتونی یه بار دیگه باهاش حرف بزنیو ازش قول بگیری و حرفاتو بهش بزنی ولی بهش بگی تا نیاد جلو نمیخوای باهاش در ارتباط باشی اینجوری بیشتر جذبت میشه و بهت اعتماد پیدا میکنه البته بازم میگم اگه واقعا اونم تو رو دوست داشته باشه و قصدش جدی باشه نه چیز دیگه.

میشه لطفا واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین🙏💝
خب میتونی یه بار دیگه باهاش حرف بزنیو ازش قول بگیری و حرفاتو بهش بزنی ولی بهش بگی تا نیاد جلو نمیخوا ...

امیدارم همینطور باشه حداقل تا یه مدت 

تو هم زانو غم بغل نگیر همچنان شوهرتون دوست داشته باش 

همین دیگه 🤗

2823
2791
2779
2792