2777
2789

آره

خدایا سپاسگزارم برای تک تک نفس های آدمای امن زندگیم❤️خداوندا آرامش،عشق،خیر و نیکی به قلبم عطا کن و لحظه ای دستمو رها نکن❤️خدایا سپاس بابت دردی که فک کردم هرگز ازش جان سالم به در نمیبرم اما برام شد سازنده ترین درمان❤️خداوندا با تمام وجودم با همین تن خاکی در آغوش میگیرمت و بوسه بر وجود لایتنهایت میزنم❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه متری خودشو نمیبینه

چرا منم همینم بی عینک کارامو نمیتونم انجام بدم

اما اینجور نیست ی متری خودمو نبینم همین الان عینک درآوردم تایپ میکنم کل خونه رو هم والا مببینم 😂

وضوح چهره اینا سخته

برای سلامتی داداشم تو رو خدا دعا کنید
چرا منم همینم بی عینک کارامو نمیتونم انجام بدم اما اینجور نیست ی متری خودمو نبینم همین الان عینک در ...

با شماره ۶😐😐

امکان نداره!من پنج و نیم بودم هیچیییی نمیدیدم هیچیییی

اره راه میرفتم بیرون میرفتم میومدم ولی اینقدری میدیدم ک ماشین بهم نزنه😄😄😄

برای تایپ هم نزدیک بین لازمه ربطی ب دید دوربین نداره

۴دشماره مونده که کور بشه

چقدر بد میگید نمی‌گید یکی دلش میشکنه

یادمه چند نفر اینو بهم گفتن اما متاسفانه 

خودشون چندسال بعد تا مرز کوری رفتند 

خداروشکر که کور نشدند اما پیش اومد 

ضعف چشم تا زنده هستیم ممکن برا همه پیش بیاد 

مراقب حرفامون باشیم البته نه فقط شما چند نفر خیلی ی جوری گفتن

چقدر بد میگید نمی‌گید یکی دلش میشکنه یادمه چند نفر اینو بهم گفتن اما متاسفانه  خودشون چندسال ...

منم چشام یکی ۵ یکی ۳ونیمه☹️

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من/چه جنونی،چه نیازی،چه غمیست/یا نگاه تو،که پر عصمت و ناز/بر من افتد،چه غذاب و ستمیست/دردم این نیست ولی/دردم این است که من بی تو دگر/از جهان دورم و بی خویشتنم/تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم
با شماره ۶😐😐 امکان نداره!من پنج و نیم بودم هیچیییی نمیدیدم هیچیییی اره راه میرفتم بیرون میرفتم م ...

تازه من 6ونیمم

اره بخدا بجون پسرم الان عینکم بغل دستم گذاشتم تایپ میکنم.. ببین واضح همچی نمیبینم که اما خب بهرحال کل خونه رو میبینم وسایل میبینم

انکار نمیکنم که خیلی ضعیف و ازش رنج میبذم

دلم میخواد زودتر لیزر کم اما من جدید بی عینک ی ذره تو خونه میگردم میبینم اونقدرم ک تلقین میکردم سخت نیست

قطعا بدون عینک بیرون نمیتونم برم 

خودمم به این درد مبتلا م خواهر... قوز قرنیه دارم  باید پیوند شم

ان شاءالله رفع شه گلم من الان ناراحت نشدم ها ولی میگم اونقدر بد نگیم، سنم پایین بود قلبم میشکست تازه عروس بودم مادرشوهرم اینا بهم چندبار تیکه بد انداختن متاسفانه دخترشون بدتر از من شده ان شاء الله خوب شه اما شنیده بودم گفته بودن انگار عردسمون کوره😐

یکی دیگه ام مَحرم کرده بود متاسفانه تو خونواده شون این مسئله افتاد واقعا از خدا میخوام شفاء کامل بگیره 

اما زشته اونطور ب آدم میگن 

عینک دیگه یه چیز اکثرا دارن