maryamjalaliii مدیر عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 1816 عنوان شماره چشم کسی ۶ باشه ینی خیلی ضعیفه ؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 2302 بازدید | 20 پست ؟؟ 1401/03/10 | 17:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سنگصبورم۲ عضویت: 1400/04/02 تعداد پست: 13033 ان شاءالله رفع شه گلم من الان ناراحت نشدم ها ولی میگم اونقدر بد نگیم، سنم پایین بود قلبم میشکست تازه ... عزمزمه من چشمام با عینک اصلاح نشد رینگ گذاشتم ...ولی باز داره میره بالا ❤❤❤
atijon عضویت: 1396/07/15 تعداد پست: 6438 با شماره ۶😐😐 امکان نداره!من پنج و نیم بودم هیچیییی نمیدیدم هیچیییی اره راه میرفتم بیرون میرفتم م ... خب دیگه چی امکان نداره متوجه نشدم حرفمون یکی بود اینطور نیست که کار شخصی بی عینک نشه انجام داد... منم امسال میرم لیزر اگر خدا بخوادپسرم دوسال رد شده اما شیردهیم تموم نشده باید همین روزا شیردهی تمومش کنم دیگه دیر شده، بتونم عمل کنم برای سلامتی داداشم تو رو خدا دعا کنید
atijon عضویت: 1396/07/15 تعداد پست: 6438 عزمزمه من چشمام با عینک اصلاح نشد رینگ گذاشتم ...ولی باز داره میره بالا خدا بزرگه ان شاء الله درست شه درکت میکنمچندسالته؟ عمل داره کاش عمل کنی چندتا دکتر خوب برو حتمااابرات حمد شفاء خوندم بهترین راه حل بیفته جلوت برای درمانت برای سلامتی داداشم تو رو خدا دعا کنید
سنگصبورم۲ عضویت: 1400/04/02 تعداد پست: 13033 خدا بزرگه ان شاء الله درست شه درکت میکنم چندسالته؟ عمل داره کاش عمل کنی چندتا دکتر خوب برو ح ... ۳۵ سالمه ...دوبار عمل رینگ گذاری انجام دادم دکتر گفته کامل که کور شدی بیا برو پیوند قرنیه😓 ❤❤❤
atijon عضویت: 1396/07/15 تعداد پست: 6438 ۳۵ سالمه ...دوبار عمل رینگ گذاری انجام دادم دکتر گفته کامل که کور شدی بیا برو پیوند قرنیه😓 یه دکتر دیگه برواگر اعتقاد داری نذری نیازی چیزی کن حتما که روندش متوقف شه ان شاء الله اگر هم میتونی یه طب سنتی حاذق برو شاید درمانی بود برای سلامتی داداشم تو رو خدا دعا کنید
سنگصبورم۲ عضویت: 1400/04/02 تعداد پست: 13033 یه دکتر دیگه برو اگر اعتقاد داری نذری نیازی چیزی کن حتما که روندش متوقف شه ان شاء الله اگر ه ... منظرم بچه ام بدنیا بیاد برم طب سنتی ❤❤❤