2777
2789
من چند نفرو میشناسم ک زود باردار شدن دوستم بعداز ۳ماهه اول ک نباید بازداربشن ماه اولی ک رابطه داشت ب ...

جدی؟منم دکتر بهم گفته ماه بعد اقدام کن دو هفته پیش هیستروشدم و پولیپ رحم داشتم امروز پریود شدم دعا کن واسم☺️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببخشید ی سوال کجا عمل کردید؟پیش چه دکتری؟ منم سپتوم دارم.نمیدونم کجا برم؟

من عزیز از یزد هستم پیش دکتر بهاره میبدی کلا متخصص هیستروسکوپی و لاپراسکوپی هستش خیلی دکتر خوبیه خداکنه دستش سبک باشع زود نتیجه بگیرم

جدی؟منم دکتر بهم گفته ماه بعد اقدام کن دو هفته پیش هیستروشدم و پولیپ رحم داشتم امروز پریود شدم دعا ک ...

اصولا بعد هیسترو۳ماه  جلوگیریهشک نکن باردارمیشی بعداین عمل خودمم چندساله درگیرم فردا برای بار سوم آی یو آی دارم امیدوارم هردومون نتیجه بگیریم

اصولا بعد هیسترو۳ماه  جلوگیریهشک نکن باردارمیشی بعداین عمل خودمم چندساله درگیرم فردا برای بار س ...

انشالله عزیزم ممنونم بابت دلگرمیت شما چه مشکلی داری

نه متاسفانه. خیلی وقته منتطرم اسفند ۹۸ ی سقط داشتم.از اون موقع همچنان منتظرم

به نظر من اگه واقعا میتونی بیای یزد بیا پیش دکتر بهاره میبدی چون میخواستم کسی دیگه منو عمل کنه یکی از اشناهام تو همون بیمارستان کار میکرد بهم گفت برو پیش این دکتر چون متخصص اینکاراست شماهم تونستی بیا اصلا عملش ترس نداره خیلییی راحته 

[QUOTE=239335862]به نظر من اگه واقعا میتونی بیای یزد بیا پیش دکتر بهاره میبدی چون میخواستم کسی دیگه منو عمل کنه یکی ا 

دعا کن شرایطم فراهم بشه بتونم بیام ، بیمارستان مادر هستن خانم دکتر؟

محتاج نگاه خداوند
[QUOTE=239335862]به نظر من اگه واقعا میتونی بیای یزد بیا پیش دکتر بهاره میبدی چون میخواستم کسی دیگه ...

اره عزیزم دکتر جواهری و میبدی زیر دست دکتر افلاطونیان هستن