2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن والا دکتر رزاقی هم رفتم تهران گفتن باردارشدی سرم ای وی ای جی بزن ولی باردارنمیشم ک

انشالله عزیزم زود دوتامون باردار بشیم دلت روشن باشه خدا خواسته باشه هیشکی نمیتونه جلوشو بگیره استرس نداشته باش به خدا اگه من نتیجه گرفتم میام بهت میگم بری این دکتر 😅

ببخشید ی سوال کجا عمل کردید؟پیش چه دکتری؟ منم سپتوم دارم.نمیدونم کجا برم؟

اگه تهرانید برید دکتر آصف جاه 

بهترینه

گر نگه دار من آن است که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️❤️❤️

ولی دکتر میبدی یه حرف به من زد من ازمطب بیرون اومدفقط اشک میریختم انقد از زندگی ناامید شدم حتی دفاع دانشگاهمم بی خیال و اخراج شدم ، یه پرستار هم کنارش بود که فکر میکنه چند تا تخصص با هم داره دو بار هم من هیستروسکوپی داشتم باهاش . 

من عزیز از یزد هستم پیش دکتر بهاره میبدی کلا متخصص هیستروسکوپی و لاپراسکوپی هستش خیلی دکتر خوبیه خدا ...

عمل زیبایی واژن هم انجام میده یان؟

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.

دکتر فاطمه چراغی بهترین متخصص زنان و نازایی هستن که تا حالا دیدم. با دلسوزی و تخصصشون، همه نگرانی‌هام برطرف شد. ایشون همیشه با دقت و توجه به من رسیدگی می‌کنن. با تشخیص درست و درمان‌های به‌موقع، دکتر چراغی به ما امید دوباره داد.