2777
2789
عنوان

به نظرتون....😐

134 بازدید | 12 پست

به نظرتون همش تقصیره امبر هرده؟😐🤧

اینو اینجا مینویسم که ببینمش و بهش گوش کنم اما میدونم که گوش نمیکنم:)به هیچکس به هیچکس تکیه نکن تو همیشه تنهایی هیچکس از تو نیست و هر چقدر به تو نزدیک باشه بازم تنهایی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم واقعا دغدغم الان اینا نیس😂

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      
به نظرم واقعا دغدغم الان اینا نیس😂

😐😂من از بیکاریه

اینو اینجا مینویسم که ببینمش و بهش گوش کنم اما میدونم که گوش نمیکنم:)به هیچکس به هیچکس تکیه نکن تو همیشه تنهایی هیچکس از تو نیست و هر چقدر به تو نزدیک باشه بازم تنهایی

امبر میخواست از جنبشای فعال حقوق زنا سواستفاده کنه ک موفقم شد، 100 درصد مقصر اون بود از نظر من

یه سری از مهم ترین تصمیم های زندگیمونم گرفتیم چون فقط فقط میخواستیم یه کاری انجام بدیم 🙃وگرنه الان ساعت خوابمون بیشتر بود
من عاشق جانی ام😍😍 پس مقصر اون عفریته است 🤬🤬

ولی به نظره من هم تقصیره جانی دپ هم امبر هرد😂

منو نخور🙂🤧

اصن سوال داره خب معلومه امبر هرد مقصره 

اصن مشخصه از صورتش حتییییی

حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیمو شکافتنش🖤                  "سکوت صدای مورد علاقه ی منه"   [intp]                             《به مردم میزنن تیر جنگی ، آب قطعه برق جیره بندی ، ما دنبال حقمونیم ، دست به دست تا سرنگونی✊》            
بعله وقتی میره با یکی جای بچه اش ازدواج میکنه هرچی سرش بیاد حقش، باشد که بقیه عبرت بگیرن

😂😂😂