2777
2789
عنوان

به نظرتون....😐

134 بازدید | 12 پست

به نظرتون همش تقصیره امبر هرده؟😐🤧

اینو اینجا مینویسم که ببینمش و بهش گوش کنم اما میدونم که گوش نمیکنم:)به هیچکس به هیچکس تکیه نکن تو همیشه تنهایی هیچکس از تو نیست و هر چقدر به تو نزدیک باشه بازم تنهایی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم واقعا دغدغم الان اینا نیس😂

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      
به نظرم واقعا دغدغم الان اینا نیس😂

😐😂من از بیکاریه

اینو اینجا مینویسم که ببینمش و بهش گوش کنم اما میدونم که گوش نمیکنم:)به هیچکس به هیچکس تکیه نکن تو همیشه تنهایی هیچکس از تو نیست و هر چقدر به تو نزدیک باشه بازم تنهایی

امبر میخواست از جنبشای فعال حقوق زنا سواستفاده کنه ک موفقم شد، 100 درصد مقصر اون بود از نظر من

یه سری از مهم ترین تصمیم های زندگیمونم گرفتیم چون فقط فقط میخواستیم یه کاری انجام بدیم 🙃وگرنه الان ساعت خوابمون بیشتر بود
من عاشق جانی ام😍😍 پس مقصر اون عفریته است 🤬🤬

ولی به نظره من هم تقصیره جانی دپ هم امبر هرد😂

منو نخور🙂🤧

اصن سوال داره خب معلومه امبر هرد مقصره 

اصن مشخصه از صورتش حتییییی

حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیمو شکافتنش🖤                  "سکوت صدای مورد علاقه ی منه"   [intp]                             《به مردم میزنن تیر جنگی ، آب قطعه برق جیره بندی ، ما دنبال حقمونیم ، دست به دست تا سرنگونی✊》            
بعله وقتی میره با یکی جای بچه اش ازدواج میکنه هرچی سرش بیاد حقش، باشد که بقیه عبرت بگیرن

😂😂😂