2777
2789
عنوان

مریضی پسرم،مادرای با تجربه

197 بازدید | 25 پست

سلام،من پسرم هفته ی پیش استفراغ میکرد ،بردیم دکتر،بهش امپول و یه عالمه دارو ، بعد از سه روز بی حالی و بی اشتهایی دوباره استفراغ میکرد حتی ابم میخورد بالا میورد باز رفتیم فقط یه امپول زد و باز یه عالمه دارو،الان سه روز از امپول اخریش میگذره ،هیچی نمیخوره،به جرات میگم جز اب هیچی،دیروز یه دونه موز فقط خورد،حالا نهار یه دوتا قاشق پلو ساده با اب خورش بهش دادم ،اوردش بالا،اابته صبح گفت برام کیک بخر،یه دونه مافین براش خریدم که نصفشو خورد،حالا نمیدونم به خاطر کیکه هس،یا حالش بده دوباره،

چیکار کنم ،یه راهی پیش پام بزارین،چرا هیچی نمیخوره،چی بهش یدم،ببرم دکتر دوباره یا صبر کنم،ممنون که کمک میکنید🙏🙏

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه ویروسه و داروی ضد تهوع هم میخوره باید صبر کنی و کم کم بهش غذا بدی تا حالش بهتر بشه

من غذاهای مناسب برای زمان تهوع رو نمیدونم چیه اما میدونم هر چیزی هم نباید بخوره

غذاهای مناسب رو میتونی سرچ کنی

آسمان همه ی ما آبی است .....  

هر وقت خواست چیزی بخوره بهش سیب زمینی آبپز بادوغ که خودت تو خونه درست کردی بده یعنی ماست کمی ترش باشه هم بزن توش آب و نعناع خشک بریز اینا رو بده امتحان کن ببین بهتر میشه ما هروقت کسی اسهال بشه دوغ و ماست بهش میدیم

شیرازم ،بگو اسمشو

علی ربیعی 

عالیهههه فردا خدا کنه باشه فقط

صبح تا ظهر هست 

خدا کنه بچه هامون مریض نشن ولی خدایی نکرده شدن با یه نسخه خوب میشن حتی میگه کی خوب میشه دقیق به پسر من دارو ک میده میگه فردا ساعت ۱۲ ظهر مثلا خوب خوب شده

تیکر رسیدن به آرزوهای قشنگمه