2777
2789
عنوان

دیر راه رفتن کودک

9760 بازدید | 24 پست

سلام خانومها ، لطفا کمک کنید ، دخترم ۲۰ ماهشه اصلا نمیتونه سرپا وایسه و ۴ دست و پا نمیره ، غلت نمیخوره ، فقط میشینه و با باسن خودش رو میکشه، اگه بچه اطرافتون داشتین دیر راه رفتن لطفا بگید ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببرش دکتر

بیشتر از این دیر نشه

تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............

واای منم اینطوری راه میرفتم😂مامانم طفلک انقدر حرف خورده بود میگفت کلی گریه میکردم.

الان خوبم با دوپام راه میرم.مشکلی نیست به نظرم

واسه حاجت دلیم یه صلوات بفرستین ممنونتون میشم💕     بزارشاعرشم شعرتو بنویسم⚘  هرجاهم میرم بازم بر به تو میگردم🥺                              نزاشتی هیچ موقع پر شم از تنفر فقط تو یه کاری کردی که زندگیم ورق خورد🌻

ببرش دکتر ک خیالت راحت بشه ،ولی من بچه اینطوری دیدم نزدیکی دو سال راه افتاد،هزار جورم دکتر بردن هیچیش نبود فقط میترسید الانم ک بزرگ شده مشکلی نداره

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

حرف میزنه؟! گیراییش چطورع

تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............

اگه دنبال یه تقویت کننده عالی برای رشد قدی و هوش کودکتون می گردید من به شما هانی ژل رو توصیه می کنم. هانی ژل کاملا طبیعه و سرشار از ویتامین، پروتئین، مواد مغذی و ژل رویال هست. هانی ژل به رشد بچه ها کمک می کنه، حافظه شونو تقویت می کنه و باعث میشه سیستم ایمنی قوی تری هم داشته باشن. توی تمام داروخانه ها هم موجود هست. اینم لینک خرید : http://pasarpharma.com/product/هانی-ژل/پ

ممنون ازنظر همگی، ده تا دکتر  بردمش همه میگن مشکلی نداره ، چکاپ کامل انجام دادم مشکلی نداره ، کاردرمانی بردم فقط یک جلسه تمرین کرد ، دیگه اصلا واینمیسه ، همش جیغ و گریه ، دکتر ارتوپد گفت تاخیر حرکتی داره ، به موقعش خودش راه میفته فشار بهش نیار، گفتم شاید نمونه هایی دور و ور شما بود که دیر راه رفتن و امیدوار بشم