2777
2789
عنوان

دیر راه رفتن کودک

9760 بازدید | 24 پست

سلام خانومها ، لطفا کمک کنید ، دخترم ۲۰ ماهشه اصلا نمیتونه سرپا وایسه و ۴ دست و پا نمیره ، غلت نمیخوره ، فقط میشینه و با باسن خودش رو میکشه، اگه بچه اطرافتون داشتین دیر راه رفتن لطفا بگید ممنون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببرش دکتر

بیشتر از این دیر نشه

تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............

واای منم اینطوری راه میرفتم😂مامانم طفلک انقدر حرف خورده بود میگفت کلی گریه میکردم.

الان خوبم با دوپام راه میرم.مشکلی نیست به نظرم

واسه حاجت دلیم یه صلوات بفرستین ممنونتون میشم💕     بزارشاعرشم شعرتو بنویسم⚘  هرجاهم میرم بازم بر به تو میگردم🥺                              نزاشتی هیچ موقع پر شم از تنفر فقط تو یه کاری کردی که زندگیم ورق خورد🌻

ببرش دکتر ک خیالت راحت بشه ،ولی من بچه اینطوری دیدم نزدیکی دو سال راه افتاد،هزار جورم دکتر بردن هیچیش نبود فقط میترسید الانم ک بزرگ شده مشکلی نداره

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

حرف میزنه؟! گیراییش چطورع

تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............

اگه دنبال یه تقویت کننده عالی برای رشد قدی و هوش کودکتون می گردید من به شما هانی ژل رو توصیه می کنم. هانی ژل کاملا طبیعه و سرشار از ویتامین، پروتئین، مواد مغذی و ژل رویال هست. هانی ژل به رشد بچه ها کمک می کنه، حافظه شونو تقویت می کنه و باعث میشه سیستم ایمنی قوی تری هم داشته باشن. توی تمام داروخانه ها هم موجود هست. اینم لینک خرید : http://pasarpharma.com/product/هانی-ژل/پ

ممنون ازنظر همگی، ده تا دکتر  بردمش همه میگن مشکلی نداره ، چکاپ کامل انجام دادم مشکلی نداره ، کاردرمانی بردم فقط یک جلسه تمرین کرد ، دیگه اصلا واینمیسه ، همش جیغ و گریه ، دکتر ارتوپد گفت تاخیر حرکتی داره ، به موقعش خودش راه میفته فشار بهش نیار، گفتم شاید نمونه هایی دور و ور شما بود که دیر راه رفتن و امیدوار بشم  

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز