سلام خانومها ، لطفا کمک کنید ، دخترم ۲۰ ماهشه اصلا نمیتونه سرپا وایسه و ۴ دست و پا نمیره ، غلت نمیخوره ، فقط میشینه و با باسن خودش رو میکشه، اگه بچه اطرافتون داشتین دیر راه رفتن لطفا بگید ممنون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............
واای منم اینطوری راه میرفتم😂مامانم طفلک انقدر حرف خورده بود میگفت کلی گریه میکردم.
الان خوبم با دوپام راه میرم.مشکلی نیست به نظرم
واسه حاجت دلیم یه صلوات بفرستین ممنونتون میشم💕 بزارشاعرشم شعرتو بنویسم⚘ هرجاهم میرم بازم بر به تو میگردم🥺 نزاشتی هیچ موقع پر شم از تنفر فقط تو یه کاری کردی که زندگیم ورق خورد🌻
تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............
اگه دنبال یه تقویت کننده عالی برای رشد قدی و هوش کودکتون می گردید من به شما هانی ژل رو توصیه می کنم. هانی ژل کاملا طبیعه و سرشار از ویتامین، پروتئین، مواد مغذی و ژل رویال هست. هانی ژل به رشد بچه ها کمک می کنه، حافظه شونو تقویت می کنه و باعث میشه سیستم ایمنی قوی تری هم داشته باشن. توی تمام داروخانه ها هم موجود هست. اینم لینک خرید : http://pasarpharma.com/product/هانی-ژل/پ
ممنون ازنظر همگی، ده تا دکتر بردمش همه میگن مشکلی نداره ، چکاپ کامل انجام دادم مشکلی نداره ، کاردرمانی بردم فقط یک جلسه تمرین کرد ، دیگه اصلا واینمیسه ، همش جیغ و گریه ، دکتر ارتوپد گفت تاخیر حرکتی داره ، به موقعش خودش راه میفته فشار بهش نیار، گفتم شاید نمونه هایی دور و ور شما بود که دیر راه رفتن و امیدوار بشم