2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

با دوستم بحثم شده

عزیزم من ی راهی دارم همیشه استفاده میکنم ی بارم نشده جپاب نده

اگه خواستی میتونی بری یوتوب 

خیلی ادمو سرگرم میکنه 

ی دختر‌ کورد و خل و چل🤪فک نکنید تازه وارد بودمااا کاربری قبلیم مال 99بود😐کاربری اصلیمو ترکوندننن😢..                   ی دختر تنهام ولی همه رو دوست دارم❤️🥰.               ی دختر که کلی توقع از خودش داره😌.   کلییی لقمه ی بزرگ تر از دهنش😅.  ولی کل تلاششو میکنه 😁 سینگل به گور هستیم و ملکه😌💔😂✌️.    همیشه سعی میکنم کسی ازم ناراحت نشه اگه کسی ناراحت شد عذرمیخوام🙂🥰
عزیزم من ی راهی دارم همیشه استفاده میکنم ی بارم نشده جپاب نده اگه خواستی میتونی بری یوتوب  ...

اصلا آدمی که کلافه اس دل و دماغش به کاری نمیره ، هی دارم از برنامه ای به برنامه دیگه میپرم 

چشمت به هدفات باشه نه دهنِ مردم!
اصلا آدمی که کلافه اس دل و دماغش به کاری نمیره ، هی دارم از برنامه ای به برنامه دیگه میپرم 

یکم یوتوبرا رو دنبالشون کن

ادم یادش میره حالا حتی اگه واسه چن لحظه باشه

ی دختر‌ کورد و خل و چل🤪فک نکنید تازه وارد بودمااا کاربری قبلیم مال 99بود😐کاربری اصلیمو ترکوندننن😢..                   ی دختر تنهام ولی همه رو دوست دارم❤️🥰.               ی دختر که کلی توقع از خودش داره😌.   کلییی لقمه ی بزرگ تر از دهنش😅.  ولی کل تلاششو میکنه 😁 سینگل به گور هستیم و ملکه😌💔😂✌️.    همیشه سعی میکنم کسی ازم ناراحت نشه اگه کسی ناراحت شد عذرمیخوام🙂🥰
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز