2777
2789

خانما ی سوال

شما تازگیا بردین بهداشت که قطره فلج اطفال بدن به بچه هاتون،اخه بهداشت میگفت تا پنج سال بخشنامه اومده باید به بچه ها هر چند ماه قطره بدیم،خواستم ببینم شمام به بچه های بالای دوسالتون دادین؟بردین بهداشت که بدن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نشنیدم

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
نه عزیزم نبردم.زنگم نزدن بابت همچینین چیزی

چندسالشه کوچولوتون؟به من زنگ زدن گفتن بیار چکاپ دوسالگی ،ماه پیش،وقتی که رفتم گفتن باید قطره هم بدیم،بعد گفت ماه دیگه ام بیار بهش بدیم،اما من نبردم،راستش ترسیدم،نمیدونم چرا،اخه برای چی باید دوباره قطره بدن؟

یک دونه ۲ سال و ۸ ماهه دارم 

یک دونه ۵ سال و ۲ ماه

نگفتن به من

مطمئنی از بهداشت بود؟

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

دختر من متولد فروردین ۹۵ هست . 

واکسنهاشو که کامل زد حدودای سه سالگیش بود که زنگ زدن گفتن یه بوستر تزریقی برای فلج اضافه شدم برای فروردین ۹۵ به بعد . توی نی نی سایت که تاپیکاش میومد متوجه شدم در مرحله اول برای استانهایی بود که اتباع خارجی زیاد میان خصوصا افغانستان ‌. دیگه بعد فکر کنم کشوری شد .

دیگه هیچ خبری نبود تا تقریبا دو هفته پیش که بردم واکسن شش سالگیشو زد دوباره قطره فلج اطفال بهش دادن 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
بله،بردم برای چکاپ دوسالگی،همونجا گفتن

نمیدونم والا🤔

من که بهداشت نمیبرم کلا

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊