2777
2789
عنوان

دارم گریه می کنم.

1434 بازدید | 60 پست
الان تو نت خوندم محمدرضا همون پسری که مشکل نقص ایمنی داشت و همه مردم ایران واسه هزینه پیوند مغز استخوانش که 120میلیون بود کمک کردن قبل از پیوند فوت شده.
پسر من ابوالفضل هم مشکل محمد رضا رو داره.هم واسه محمد رضای کوچولو و دوست داشتنی ناراحتم هم واسه ابوالفضل خودم.ترس از دست دادنش داره دیوونم میکنه...........
ایشالله عزیزم صاحب اسمش شفاشو میده...
اعصابم خرد شد
گریه نکن عزیزم....
قرار نیست یه اتفاق واسه همه بیفته
دوستای گلم به کانال خوش اومدید.کانال متعلق به فروشگاه مرزی هست که بعد یه استراحت دوباره لینک رو فعال کردم💕👕👗👚🌷🌷🌹🌹🌹. اینستاگرام من Instagram.com/Turkishcollection1 ارتباط خصوصی با من @mohighj

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محمدرضارفت،محمدرضاها را دریابیم+عکس
محمدرضا را به خدا سپردیم.
صراط: آری، محمدرضا کودک 7 ماهه گیلانی که روزی برای زنده بودن دستش را به سوی شما دراز کرد و انصافا همه شما هم با هر توان و وضع اقتصادی دست این کودک معصوم را به گرمی گرفتید، اکنون با وجود همه تلاش‌ها، برای همیشه چشم‌هایش را بر روی زندگی بست.
younesi (6 of 12).jpg

محمدرضا کوچولو، کودک 4 ماهه‌ای بود که به صورت مادرزادی با بیماری نقص ایمنی پا به این دنیا گذاشت، برای ادامه زندگی نیازمند پیوند مغز و استخوان بود که به دلیل هزینه‌های بالای عمل پیوند نیاز به کمک‌های مردم عزیز داشت که انصافا همه برای بخشیدن تولدی دوباره به او کمک کردند و به صورت مداوم جویای احوال او بودند، اما گویا سرنوشت نمی‌خواست محمدرضا زنده بماند زیرا این کودک چند روز قبل از عمل پس از دو هفته بستری شدن در بیمارستان مفید کودکان در حالی‌که آزمایشات مختلفی در خارج کشور از فرد دهنده پیوند در حال انجام بود تا عمل و انتقال بافت مغز استخوان صورت گیرد، قبل از رسیدن بافت برای همیشه چشم از این دنیا بست.

شاید محمدرضا آمده بود تا ما بدانیم چقدر به فکر همنوعانمان هستیم چقدر در رنج یکدیگر سهیم هستیم، چقدر انسانیت در وجودمان موج می‌زند، چقدر برای رسیدن به روح انسانی در این کره خاکی تلاش خواهیم کرد، دست مریزاد به همه آنان که دستان کودک و خدایی محمدرضا را فشردند تا در عمر کوتاه زمینی خود مهر و محبت الهی را در وجود بندگان خوب خدا تجربه کند و روزی که رفت قطعا لبخند بر لب داشت چون می‌دانست همه آنانی که به او کمک کردند، هستند تا دستان کودکانی چون او را باز هم بفشارند و برای همیشه قلب پاک و بی‌ریای امثال او را در پناه مهربانی خود داشته باشند.

بخشی از کمک‌هایی که مردم به این فرشته کوچک داشتند در حین انجام مراحل درمانی وی به سه کودک دیگر به نام های ابوالفضل، ستاره و امیرمحمد زندگی دوباره بخشید.

آری شاید امروز محمدرضا در بین ما نباشد ولی هستند محمدرضاهایی که نیازمند دستان مهربان همه هموطنان هستند تا لبخند بزنند و بگویند بنی آدم اعضا یکدیگرند....
عزیز دلم به نیت پسر گلت قرآن میخونم براش.گلم هر وقت احساس نا امیدی کردی ذکر بگو.
پسر تو همیشه سالم و سلامت در کنارت زندگی میکنه .ایمان داشته باش و شک نکن گلم
اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
عزیزممممممممم

نگران نباش

چند وقت پیش واسش ختم داشتیم اینجا الان چجوریه ؟

قراره عمل یا پیوند ندارین شما واسه ابوالفضل؟
ریشه اعتقاد از آنجا خشک میشود که بخواهند تحمیلش کنند ... برتولت برشت