2777
2789
عنوان

درد در هفته ۱۸

438 بازدید | 3 پست

خانوما ببخشید من اواسط ۱۸ هفته هستم.روز جمعه تیرکشیدن زیر دل و پهلو در دوطرف جاهای مختلف ... سمت راست بیشتر داشتم.ک روز شنبه این تیرکشیدنا خیلی زیاد شد...ب حدی ک در حد ده دقیقه پهلوم چندبااار تیرمیکشید پشت سرهم ک خیلی ترسیدم ولی باز خوب شد..(از دکتر اسنپ پرسیدم گفت اگه تیرکشیدنه طبیعیه)

خداروشکر دیگه دیروز تیرکشیدن نداشتم باز دیشب ساعتای ۱۰...۳.۴ سانت بغل نافم سمت راست در حد دقیقه مداوم درد کرد ک نگران‌شدم.پنج شنبه رفتم صدای قلب دقیقا همین حوالی گوشی رو گذاشته بود قلبش میزد.الان نگرانم خدای نکرده واسه نی نی اتفاقی نیفتاده باشه 🥺🥺 امروز آنومالی دارم خیلی میترسم

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

منم همینجوریم 

علاوه بر تیر کشیدن 

فشار به مثانم هست پهلوهامم درد داره نمیدونم کلیه س یا گرفتگی پهلو

نمیتونم راحت بخوابم 🥺

🍒🤰1 آبان میبینمت پسرم🍼بی صبرانه منتظر اون لحظم گردوی من 🤱💜 از ته ته ته قلبم از خدا میخوام یه نینی قشنگ و سالم به همه بده 🤲❤️
منم همینجوریم  علاوه بر تیر کشیدن  فشار به مثانم هست پهلوهامم درد داره نمیدونم کلیه س یا ...

شما تازگی این دردا رو پیدا کردی؟؟

من میترسم دور از جون آزاری ب نی نیم رسیده باشه😪

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما تازگی این دردا رو پیدا کردی؟؟ من میترسم دور از جون آزاری ب نی نیم رسیده باشه😪

نه این چیزا طبیعیه 

فقط طولانی و شدید باشه خطر داره 

نه من کلا سه ماه اول داشتم اینارو 

الانم یروز دارم یروز ندارم

🍒🤰1 آبان میبینمت پسرم🍼بی صبرانه منتظر اون لحظم گردوی من 🤱💜 از ته ته ته قلبم از خدا میخوام یه نینی قشنگ و سالم به همه بده 🤲❤️