2777
2789
عنوان

پرمویی نوزاد

112 بازدید | 22 پست

سلام دوستان، من بچم بدنیا که اومد خیلی پیشونیش و گوش هاش مو داشت،الان سه ماهشه موهاش کمتر شده ولی کامل نریخته، تازه پشت لبش هم موهاش انگار که بیشتر پیدا شده. کسی بچش همچین شرایطی داشته؟؟

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

روغن مورچه اصل بزن به بدنش

روغن مورچه وقتی اثر میکنه که مو از ریشه دراومده باشه. یعنی بعد از اصلاح

سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت " وقتی کسی عنوان و متن تاپیکش یکسان نیست، به خودتون احترام بذارید و جوابش رو ندید و اجازه ندید هر کسی بتونه گولتون بزنه و به هدفش برسه! خودتون براز خودتون ارزش قائل باشید 😘

مامانم میگف منم وقتی بدنیا اومدم پیشونیم خیلی مو داشت میگیرن با بند میوفتن جونم مامانمو خاهربزرگم میگف اشتباهی کردبم انقده گربه کردیی😑😑 اما الان مو رو صورتم خبلی خیلی کمه نباید حساس بشی میریزه خودش