من 21 شب سیپرترون کامپاند خوردم از شب اول قاعدگی، ان شاءالله روز 15 خرداد یعنی یک هفته دیگه عازم مشهد هستم، که احتمال میدم پریود شوم، چیکار کنم پریودم عقب بیوفته، خواهشا اگر میدانیم راهنمایی کنین، شروع کنم پشت بند سیپرترون کامپاند، ال دی بخورم تا 21 شب، میشه؟ سیپرترون 9 خرداد 21 دونه کامل میشه. 15 خرداد شش روز بعد مجدد سیپرترون بخورم، امکان داره پری نشم؟ راه حل بدهین.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
از اون قرص ندارم، یعنی از 10 خرداد شروع کنم یا سیپرترون ادامه بدم یا پلاسبو تهیه کنم ادامه بدم؟ ...
کلا قرصتو قطع نکن
چی میخوری الان؟
کلا یه سری قرص ها هستن چندتای اخرش دارو ندارن فقط برای اینن که ادم یادش نره هر شب قرص بخوره و پریود میشن با اون قرصا همچنان اگر قرصت اونطوری نیست که هیچی
لغو کاربری کردم؛ شرمنده اگر سوالی پرسیدید ندیدم و پاسخ ندادم 🌸
از همون قرصی که از اول خوردی ادامه بده تا زمانی که میخوای پریود شی قرص و که قطع کنی دو سه روز بعدش پریود میشی
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
اشکالی نداره کامل شه یه ورقه دیگه شروع کن هر وقت قرص و کنار بزاری پریود میشی.
من دو ماه پیش خواستم تعویق بی افته به جای ۲۱ روز ۳۲ روز قرص خوردم
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
قطع نکن پشت هم هرشب بخور اگر قرص های پلاسبو داری تو بستت اونایی که رنگشون فرق میکنه بابقیه قر ...
این قرص رو میخوردم که دوشنبه 9 خرداد یعنی شب، دونه آخرشه، یه بسته عین همین بگیرم ادامه بدم؟ ادامه دادم باز تا 21 شب بخورم یا نه بعد سفر نخورم تا پریود شم؟
خیر ببینی عزیزم. پس یه دونه سیپرترون میگیرم و از سه شنبه ادامه میدم. و از سفر برگشتم نمیخورم ...
خواهش میکنم 🌺
بله همینطور ادامه بدین