2777
2789
عنوان

کیا چاقن؟ بیاین 😔

2614 بازدید | 50 پست

دخترا حالم خیلی بده . امروز یکی از همکلاسیای ۱۰سال پیشمو دیدم از خجالت رد شدم رفتم که ندیدمت مثلا ، اونم مث گاو اومد دوباره از جلوم رد شد 🤦🏻‍♀️ میدونم کارم زشت بوده ولی پیارسال ک یکیشونو دیدم برگشت سلام نداده گف واااای چرا اینطوری شدی تووووو با خنده 🤦🏻‍♀️ و من هی میخواستم بحثو عوض کنم همش 😑 تصمیم گرفتم رژیممو رعایت کنم متاسفانه پشت کنکوری رید به من ...عصبی ام خیلی عصبی 

خب اگه رضایت نداری برو دنبال رژیم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بنظرم واجب تر اینه ک رو اعتماد بنفست کار کنی تا رو رژیمت

هرجوری ک هستی خجالت نکش از خودت🙂

این بدترین کاریه ک در حق خودت میتونی بکنی

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
خب سعی کن بجای بیست لقمه غذا پانزده لقمه بخوری و خیلی ورزش کن حتی اگر برات سخته خیلی برقص

من هروقت جلو این گلومو بگیرم واقعا خوب لاغر میشم از سال پیش ۱۵کیلو کم کردم ولی استپ کردم و گاهی عصبی میشم یادم میره همه چی

برو دکتر غدد منم پرخوری عصبی داشتم دارو داد بهم عوارض داره ولی میخورم تو دو هفته بدون هیچ ورزشی شش ک ...

خواهر این اعصاب لامصب اروم بگیره ادم رژیمشو رعایت میکنه ، کلا ریده به اعتماد بنفسم 

هر کی گفت‌بگو‌مرسی از یاداوریت ولی تو خونه آیینه قدی داریم

والا من حتی خجالت میکشم جواب بدم 😑

۳سال پیش خالم برگش گف دختر تو قندی چیزی نداری؟گفتم نهههههههه انقد بهم برخورررررد 

شوهرش اومد داخل خونه سلام دادم واستادم ب پاش ک بزرگتره دگ ، ج سلام نداده گف تو یه دکتر برو 🤦🏻‍♀️