2777
2789
عنوان

کیا چاقن؟ بیاین 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2672 بازدید | 50 پست
اره باوا من دقت کردم ب من میگن چاقه ب اون یکی میگن انقد لاغره گوشاش مونده فقط .کلا فقط دوس دارن زر ب ...

🤣🤣🤣🤣بی خیال بابا دنیا دو روزه

ولی یه چی بگم من پار سال مهر تصمیم گرفتم چاق بشم و ۱۰ کیلو چاق کردم خیلی بهتر شدم الانم میخوام باز دوباره ۱۰ کیلو دیگه چاق کنم اگه خدا یاری کنه

توهم میتونی فقط به این فک کن که بهد از لاغر شدنت چقدر لباسات به تنت قشنگ میشن😍

من ۱۰ کیلو چاق کردم هنوز هرکی میبینتم میگه وای چقدر لاغر شدی🤣🤣🤣

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دقیقا منم چن روز پیش یکی از دوستامو دیدم با تمسخر بهم گفت حامله ای؟؟؟  از خودم بدم میاد

من بهم گفتن شوهر کردی 😐چون یکم پایین تنه م نسبت به بدنم بزرگه 

از خودت بدت نیاد عزیزم همیشه خودتو دوس داشته باش زندگی ارزش این چیزا رو نداره سعی کن یکم رعایت کنی (رژیم گرفتنو )بخدا عادت می‌کنی یه هفته س 

الهی از چاقی شما بده بمن

ارزوی چاقی از نوجوونی تا الان دارم 

شده عقده شده نذر

درسته وزنم الان بعد تو تا سزارین شده ۶۶ ولی از روی عقده نذر کردم بشم ۹۰ کیلو بگید آمییییین تورو خداااا🤲🙏

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        
قربونت اره خواهر دقیقا ، مثلا میبینن من درامدم خوبه اخلاقم خوبه یا عمل نکردم جاییمو قیافم ب نسبت اون ...

کاش منم یه‌خورده چاق شم بچه شیر میدم خیلی لاغر شدم   

با چه دارویی

همین خانوم عرض کردن فلوکستین

مطمئن نیستم چون دارو پیشم نیس خواستید فردا میگم بهتون 

و خود سرانه نباید بخورید و دارو خونه ها بدون تجویز دکتر نمیدن

بیا تاپیک بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن

تشکر ولی من از بچگی اشتهام کمه فقط خدا بتونه کاری کنه😔😔🙏

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        

عزیزم کار نشد نداره دوس داشتی بیا تاپیکمون دوصفحه اول بخون.توضیح دادن.

گروهی وزن کم میکنیم سالم و متعادل کلی ام حالمون خوبه.

لینکش امضام هست 

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن فعلی۵7/85۰ وزن هدف ۵۷ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏خدایا شکرت بخاطر پرنسس کوچولوم😍🙏🏻 روز اخر بارداریم به ۸۲ رسیده بودم هاا اما بازم شدم فنچ😎

دقیقا منم چن روز پیش یکی از دوستامو دیدم با تمسخر بهم گفت حامله ای؟؟؟  از خودم بدم میاد

کثافتا🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️میبینی تروخدا ادم تنفر پیدا میکنه نسبت ب خودش

حرف خیلی قشنگی زدی ، کاش بشه واقعا ... این ملت متاسفانه بلد نیستن رفتارشونو یجوری برخورد میکنن انگار ...

قربونت برم از واجبات یه دختر اعتماد بنفسه

بیخیال ملت،تو هر طوریم ک باشی بازم حرف برای مفت گفتن دارن،در واقع کارشون همینه عقلشون تو چشماشونه و چقد بیشعورن کسایی ک رک میان بهت میگن و غش غش میخندن و یا باحالت مسخره ایی نگات میکنن..همه ی اینارو بنداز دور. خودتو هر مدلی ک هستی دوس داشته باش طبیعت تو این شکلیه و این اصلا عیب نیست،،اصلنم چاق باشی ب کسی چ ربطی داره؟هر موقع دلت خواست رژیم میگیری و اونوقته ک با اراده ی قویت محکم پای تصمیمت وایمیستی و حسابی لاغر میکنی

ببین وقتی اعتماد بنفس داشته باشی متوجه میشی ک باید ب سلامتیت اهمیت بدیو شروع میکنی به ورزش کردنو سالم خوریو کالری کمو میری تو فضای رژیم کلا، واسه همینه ک میگم رو اعتماد بنفست کار کن مهمه چون با اعتماد بنفس هرچیو ک بخوای به دست میاری و اینو یادت نره هرجوری ک هستی عاشق خودت باش😙☺🤍

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

منم یکی از دوستام سال بعد کنکور منو دید گفت حامله ای🤣 البته واقعا فکر کرد حامله ام، ولی من ناراحت نشدم هنوزم تعریف میکنه میخندیم😶

چرا وقتی داریم بهترین روزهای زندگیمونو میگذرونیم، نمیدونیم اون روزها بعدا قراره انقدر دست‌نیافتنی بشن…