2777
2789
عنوان

کیا چاقن؟ بیاین 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2654 بازدید | 50 پست
خواهر این اعصاب لامصب اروم بگیره ادم رژیمشو رعایت میکنه ، کلا ریده به اعتماد بنفسم 

دقیقا

من بعضی شبا هم از حرفای خونواده م دلم میگیره ولی باز خوشگلیای خودم و دارم 

انشاءالله خدا کمک مون کنه و به اندام مورد علاقه مون برسیم 

به هیچکس گوش نده خودت و دوس داشته باش نمیتونیم دهن مردم و ببندیم هرکسی مشکلی داره اونجوری که مشکل مارو به رخ مون میکشن دارن عقده هاشونو جبران میکنن

همیشه خودتو دوس داشته باش و به خودت امید بده که تو میتونی و لایق بهترینایی🌹

من واسه کنکورم بیست کیلو اضافه وزن داشتم هنوزم اضافه وزنم پابرجاست  چند کیلویی عزیز دلم؟؟

وای نگو هرچی میکشم از پشت کنکوریه ، من کلا درشت بودم ولی چاق مفرط نبودم قدم بلنده ۱۷۲، وزنم سال اخر دبیرستانم ۸۵بود متاسفانه طی چن سال پشت کنکوری تا ۱۲۵صعود کردم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️الان ۱۱۰ام 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقا من بعضی شبا هم از حرفای خونواده م دلم میگیره ولی باز خوشگلیای خودم و دارم  انشاءالله خد ...

قربونت اره خواهر دقیقا ، مثلا میبینن من درامدم خوبه اخلاقم خوبه یا عمل نکردم جاییمو قیافم ب نسبت اونا خوبه 

برمیگردن میگن ک چی چاااااااقی !

بنظرم واجب تر اینه ک رو اعتماد بنفست کار کنی تا رو رژیمت هرجوری ک هستی خجالت نکش از خودت🙂 این بدت ...

حرف خیلی قشنگی زدی ، کاش بشه واقعا ... این ملت متاسفانه بلد نیستن رفتارشونو یجوری برخورد میکنن انگار من نشستم گردنشون و سنگینس میکنم براشون

قربونت اره خواهر دقیقا ، مثلا میبینن من درامدم خوبه اخلاقم خوبه یا عمل نکردم جاییمو قیافم ب نسبت اون ...

خب والا چاقیم به خودمون ربط آخه ضرر داشته باشه به بدن خودمون ضرر میرسونیم مردم حق دخالت ندارن بعدشم از نون و نمک اونا نخوریم رو دوش اونا نیستیم که 

انشاءالله خدا کمکت می‌کنه و لاغر میشی ماشاالله قدتم بلنده منم ۱۷۸ قدمه ولی وزن لا.مصب داغون مون کرده

حرف خیلی قشنگی زدی ، کاش بشه واقعا ... این ملت متاسفانه بلد نیستن رفتارشونو یجوری برخورد میکنن انگار ...

خخخخ،به منم چون لاغرم همش تیکه میندازن🤣🤣🤣

کلا فک کنم یه چی پیدا میکنن بگن

کلا خودشون خوبن😏

خب والا چاقیم به خودمون ربط آخه ضرر داشته باشه به بدن خودمون ضرر میرسونیم مردم حق دخالت ندارن بعدشم ...

اره به والله راست میگی باز ما چاقیم رژیم میگیریم اوکی میشیم اینا ک نفهمن به کل 

خخخخ،به منم چون لاغرم همش تیکه میندازن🤣🤣🤣 کلا فک کنم یه چی پیدا میکنن بگن کلا خودشون خوبن😏

اره باوا من دقت کردم ب من میگن چاقه ب اون یکی میگن انقد لاغره گوشاش مونده فقط .کلا فقط دوس دارن زر بزنن