دوستم قابل اعتماد و یکرنگه؟ یا نه؟ میشه روش حساب کرد؟حرفای آخرش راسته یا دروغ؟
من هم روزگاری فکر میکردم عشق همه چیز را حل میکند.بعدها فهمیدم عشق به احترام بند است.احترام به شعور، به شخصیت، به محبت، به زمان و به علاقهمندیهای کسی که دوستش داری؛عشق بدون احترام شاید ایجاد شود، اما دوام نمیآورد.هرگاه دلتون شکست، خدارو شکر کنید.خدا بهای دلهای شکسته رو میپردازه؛ اینجا بود که خدا به بندهٔ دلشکستهاش فرمود: "أَنَا عنْدَقُلُوب الْمُنْكَسِرَةِ" یعنی من نزد قلبهای شکستهام! اگه پروفایلمو دیدی با دل پاکت برام صلوات بفرست مهربانم😘😍
من کیست دارم یانه میشه بهم بگی اگه دارم کدوم سمتم هست
ممنون میشم جواب بدی 😁♥️
باران یعنی نقطه چین.......... تا خدا خدایاشکرت بابت همه چیز♡ مهم نیست که چند بهار در کنار هم زندگی کنیم،مهم این است که یادمان باشد عمرمان کوتاه است . در پایان زندگی،خیلی از ما خواهیم گفت: کاش فقط چند لحظه بیشتر فرصت داشتیم تا خوب به هم نگاه کنیم ! دلم برای دوستای دوران مدرسه خیلی تنگ شده خیلی 😔 چقدر زود بزرگ شدیم کاش هنوزم شادی این بود که زنگ تفریح بخوره توحیاط کنار دوستام بشینم یک دل سیر نگاهشون کنم ... فاطمه ♡مرضیه♡مرجان♡ فهیمه♡الهام♡ مهری♡نمیدونم شماها منو یادتون هست یانه ولی من خیلی به یادتون هستم 💓🥺😭
به سختی ...دوندگی زیاد داری ولی بلاخره تموم میشه ...
جواب منم بده به نظرت اگه گفت رابطه عاشقانه بگم نه تصمیمم گفتن نه هستش فقط میترسم وابسته بشم به خاطر این میگم نه و کنکور دارم دیگه کلا گفتم برو تا بعد کنکور من نیستم جواب بدم به نظرت فرهنگیان قبول میشم