2777
2789
عنوان

حس ششمیا

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 77 پست

من کیست دارم یانه میشه بهم بگی اگه دارم کدوم سمتم هست 

ممنون میشم جواب بدی 😁♥️

باران یعنی نقطه چین.......... تا خدا                                           خدایاشکرت بابت همه چیز♡                                              مهم نیست که چند بهار در کنار هم زندگی کنیم،مهم این است که یادمان باشد عمرمان کوتاه است . در پایان زندگی،خیلی از ما خواهیم گفت: کاش فقط چند لحظه بیشتر فرصت داشتیم تا خوب به هم نگاه کنیم !               دلم برای دوستای دوران مدرسه خیلی تنگ شده خیلی 😔          چقدر زود بزرگ شدیم کاش هنوزم شادی این بود که زنگ تفریح بخوره  توحیاط کنار دوستام بشینم یک دل سیر نگاهشون کنم  ... فاطمه ♡مرضیه♡مرجان♡ فهیمه♡الهام♡ مهری♡نمیدونم شماها منو یادتون هست یانه ولی من خیلی به یادتون هستم 💓🥺😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قبول میشی اگه امسال نشد سال بعد ۱۰۰ درصدیه

ایشالا مورد اول 🥲🤍

نمیخام جلو خونوادم شرمنده بشم

رفتنی باید بره ،تو نکن گریه براش:)                                          گاهی عذر خواهی کافی نیست🙂جبران لازم است😉
به سختی ...دوندگی زیاد داری ولی بلاخره تموم میشه ...

جواب منم بده   به نظرت اگه گفت رابطه عاشقانه بگم نه تصمیمم گفتن نه هستش فقط میترسم وابسته بشم به خاطر این میگم نه و کنکور دارم دیگه کلا گفتم برو تا بعد کنکور من نیستم جواب بدم   به نظرت فرهنگیان قبول میشم  

از ظاهر منم می گی

لاغری قدتم متوسط رو ب بلنده 

مو هاتم فک نکنم زیاد بلند باشه 

پوستت سبزه هم نیس 

چشماتم  کشیدس 

لبات قلوه ای .فک کنم 

مهربونی ی کم استرس داری 

میخای خودتو ی جور تو مایه های خشک یا مغرور نشون بدی دقیق نمیدونم..

جواب منم بده   به نظرت اگه گفت رابطه عاشقانه بگم نه تصمیمم گفتن نه هستش فقط میترسم وابسته ...

وابسته که میشی چون آدم احساسیی هسی ... 

ولی حس اونم بهت مثبته ..

در مورد فرهنگیانتم نظری ندارم انشالله قبول بشی 

اگه خیلی کنجکاو بودی که بدونی درخواست بده بهت بگم چون اینجا زیاد از حس ششمی ها سوال می پرسم به خاطر ...

میخای خودت بده ...

من فلن تنها چیزی که تو ذهنمه قهر کردن عشقمه 

وقتی تمرکز ندارم نمیتونم جوابی بدم :) ی چی گفتم انشالله درست باشه... برا همین پرسیدم درسته یا ن چون تمرکزم کمه