2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سلام عزیزم خسته نباشین

من یک سال و نیم کلاس ویالون رفتم خیلی اوایل دوسش داشتم ولی ب مرور خسته شدم 

استادم یکم اعتماد بنفسمو میگرفت 

همش میگف تمرینت کمه دستات منقبضه و..

من دیگه نمیدونم زده شدم ازش یا استعدادشو ندارم

امروز هم زنگ دم گفتم فعلا نمیام

حس میکنم صدای سازم هنوز بده 

نظر شما چیه؟

ای خوشا سرو که از بار غم آزاد آمد.. 🌱

سلام. من چند وقتیه متوجه علاقم به ویولن شدم. یه حس قشنگی بهش دارم انگاری این موسیقی می‌تونه به روح آ ...

چی شد حالا الان شروع کردی؟ منم ۱۴ سالمه و حس میکنم دیره از تجربت بهم میگی؟

سلام وقتتون بخیر:] 

من ساکن تهرانم و 15 سالمه

تقریبا از 8 /9 سالگی به ساز گیتار الکتریک، و ویولن علاقه مند شدم و میخوام ویولن رو شروع کنم

از نت یسری اطلاعات برداشتم ولی اساتید خوب رو نمیشناسم و... 

تو خانواده هرکسی یه سازی رو میزنه ولی کسی که ویولن بلد بود خیلی وقته کنارش گذاشته و میگه ممکنه اشتباه راهنماییم کنه برای استاد

میشه راهنماییم کنید؟ 

سلام من یه سری پیام تو اینجا خوندم که یکم ترسیدم حقیقتا.

خیلی وقته دلم پیخواد یه ساز شروع کنم و جدیدا خیلی به ویولن علاقهمند شدم ولی خب از طرفی احساس میکنم خیلی سخته و ممکنه اصلا یاد نگیرم و وستام اونقدری سرعتی نیست که یاد بگیرم

نظرتون چیه چیکار کنم؟

سلام من یه سری پیام تو اینجا خوندم که یکم ترسیدم حقیقتا.خیلی وقته دلم پیخواد یه ساز شروع کنم و جدیدا ...

سلام عزیزم من مدرس ویولنم

ببین اینکه میگن ویولن ساز سختیه درسته، ولی این در مورد همه سازها صادقه. ساز راحت نداریم هرسازی سختیای خودش رو داره، ولی ویولن یکم سخت تره چون صدای خوب ازش درآوردن یکم زمانبره.

اگه پشتکارشو داری و برات مقدوره که روزانه برای تمرین زمان میذاری، برای شروعش هیچ وقت دیر نیست.

خیلی بهتره که از سن کم شروع بشه ولی تو هر سنی که باشی اگه علاقه داشته باشی میتونی شروعش کنی. الان بهتر از سال دیگست. فقط تصمیمتو بگیر و انجامش بده ✨️

2827
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز