2777
2789
سلام. من بیست سالمه. تابستون امسال میخوام ویولون شروع کنم. ولی دانشجوام و دوباره چن ماه بعد ترم شروع ...

مهم حال خوب و حس پیشرفته 

یعنی انقدر باید درس بخونی که نمیتونی هفته ای ۲ ساعت رو اختصاص بدی به ویولن؟ 

مهم حال خوب و حس پیشرفته  یعنی انقدر باید درس بخونی که نمیتونی هفته ای ۲ ساعت رو اختصاص بدی به ...

نمیدونم :) اخه کلاساشو اونموقع نمیتونم برم. شهر دیگه ای درس میخونم. بخاطر اینه. نمیدونم بتونم به هردوش برسم یا نه

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نمیدونم :) اخه کلاساشو اونموقع نمیتونم برم. شهر دیگه ای درس میخونم. بخاطر اینه. نمیدونم بتونم به هرد ...

کلاس آنلاین برو 

یا با دوتا استاد پیش برو یکی شهرخودتون یکی اون شهری که درس میخونی 

نمیدونم واقعن میخوای هم بزار بعد از اینکه دانشگاهت تموم شد با خیال راحت شروع کنی 

فعلا موزیک بی کلام گوش بده

سلام. من چند وقتیه متوجه علاقم به ویولن شدم. یه حس قشنگی بهش دارم انگاری این موسیقی می‌تونه به روح آدم نفوذ کنه🥺 خیلی دوست دارم یاد بگیرم و بتونم یه روز بنوازم. ولی الان چهارده سالمه به نظرتون دیر نیست واسه شروع؟ بعد من دست چپیم به نظرتون چه کار باید بکنم؟🥲 و اینکه خیلی اذیت میشم تا یاد بگیرم؟ آخه میگن اوایل صدای گوشخراشی میده🥲 و موضوع دیگه اینه که من نمی‌دونم چطور باید استاد درست و حسابی پیدا کنم حقیقتا شناختی ندارم چطور باید پیدا کنم؟(کرمانم) دیگه... هزینه خرید و یادگیریش خیلی زیاده؟ حدودا چقدر در میاد؟

ببخشید که زیاد سوال پرسیدم😂😐😅

سلام. من چند وقتیه متوجه علاقم به ویولن شدم. یه حس قشنگی بهش دارم انگاری این موسیقی می‌تونه به روح آ ...

هروقت که شرایطش رو داشته باشی میشه شروع کرد و دیر نیست.بری اموزشگاه میفهمی که سنت از نصف هنرجو ها کمتره...آره اوایل صدای خوبی نداره که با سوردین میشه تحمل کرد اگر سازت رگلاژ شده یا دستساز هم باشه خیلی تاثیر داره...هزینه کلاس هر شهر متفاوته هزینه خرید هم بستگی به وضع مالی خودتون داره واقعا 

من امسال کنکوریم و خرداد امتحان نهایی دارم نمیدونم خرداد یکماه کلاس نرم یا اینکه میترسم کلا کنار گذاشته بشه

من کلاس آنلاین میرم چون شهر خودمون کوچیکه و کلاس ویولن نداره خوبه به نظرتون؟

سوردین استفاده میکنم برای تمرین ایراد نداره یا باید بدون سوردین تمرین کنم؟

من امسال کنکوریم و خرداد امتحان نهایی دارم نمیدونم خرداد یکماه کلاس نرم یا اینکه میترسم کلا کنار گذا ...

بدون سوردین بهتره 

اگه دیگه مجبور بودید سوردین پلاستیکی 

تا به صدای واقعی ویولن عادت کنید 

من جای شما بودم کلاس نمیرفتم تا موقعی که کنکور میدادم این چند ماه که اتفاقی نمیفته 

بدون سوردین بهتره  اگه دیگه مجبور بودید سوردین پلاستیکی  تا به صدای واقعی ویولن عادت کنی ...

من از سوردین استفاده میکنم اتفاقا پلاستیکی هم هست

چون تو خونمون صدا پخش میشه نمیتونم بدون سوردین از طرفی میترسم خوب نباشه سوردین 

آخه من کلا آدمی نیستم که بگم مشغول درس خوندنم همه اش که بخوام بگم وقتمو میگیره فقط برای امتحانای خرداد نگرانم

روزی کلا ۱ ساعت وقت میزارم واسه ویولن

کلاس آنلاین به نظرتون برای ویولن خوبه؟چون تو شهر ماه کلاس ویولن نیست

من از سوردین استفاده میکنم اتفاقا پلاستیکی هم هست چون تو خونمون صدا پخش میشه نمیتونم بدون سوردین از ...

مشکلی نیست خیلیا با سوردین تمرین میکنن و مشکلی نداشتن فقط از بعد یکساعتی که ویولن زدی سوردین رو بیرون بیار تا خرک و ساز آسیب نبینه ...

اها فک کردم برای کنکور میخوای بخونی خب نه ادامه بده 

کلاس موسیقی حضوری  بهتره ولی چرا آنلاین بد باشه؟

هرچی کمتر کمالگرا باشی بیشتر از زندگی لذت میبری  

مشکلی نیست خیلیا با سوردین تمرین میکنن و مشکلی نداشتن فقط از بعد یکساعتی که ویولن زدی سوردین رو بیرو ...

آهان

ممنون

برای کنکور میخونم ولی نه اونجور که کل روزم رو درس بخونم ۱ ساعت ویولن توی این زمان ایرادی نداره برام فعلا یه مشکلی پیش اومده برام ولی سعی میکنم کم کم بخونم

ولی نگران امتحانای خردادم هستم نمیدونم اون ایام کلاس نرم یا اینکه با استادم هماهنگ کنم ببینم اون چی میگه 

ببخشید نتی که اولش چنگ نقطه دار هست و بعدش دولاچنگ رو چطور باید با ضرب پا حساب کنم؟ توی ضرب پا زدن ...

همیشه بعد از کلاس از استادتون بخواین که درس رو براتون یکبار بزنه و شما ضبط کنید

توی تلگرام سرچ کنید مجمع ویولنیست ها عکس نت رو بفرستید دوستان راهنماییتون میکنن 

همیشه بعد از کلاس از استادتون بخواین که درس رو براتون یکبار بزنه و شما ضبط کنید توی تلگرام سرچ کنید ...

استادم عادت داره گاهی اوقات که نت مشکل داره بعد از کلاس ضبط میکنه یا ببشتر مواقع خودش میزنه و میفرسته و میگه تا گوشت به این چیزا آشنا بشه و عادت کنه

ببخشید چنگ نقطه دار رو امکانش هست بگید چطور با ضرب پا حساب کنم؟

سلام 

من ساکن قم هستم و بیست و دو سالمه. میخوام شروع به یادگیری کنم و اطلاعات چندانی ندارم. نمیدونم نرخ کلاس ها به چه صورته و چه نوع ویولنی برای شروع بهتره. برای ساز تا چهار تومن میتونم هزینه کنم به نظرتون بهتره از همینجا بخرم یا تهران؟ و اینکه میشه چندتا قطعه ی ساده که گفتید بعد از یکی دوسال تمرین میشه نواخت و مثال بزنید؟ 

سلام خوبی؟

میخاستم بدونم اگه یه ترم فقط برم کلاس ویولن و یه کارگاه سلفژ برم ولی ازون به بعدشو خودم تمرین کنم میتونم یادبگیرم؟

یا حتما لازمه که کلاسارو ادامه بدم؟

2827
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز