2777
2789
شما چند وقته ویولن میزنید؟ من فقط ۶ ماه کار کردم به خاطر کنکورم دیگه نرفتم به نظرتون میتونم در کنا ...

تقریبا 20 سالی میشه 

آره منم سال کنکورم ویولنی که داشتمو فروختم 

چرا که نه حتما میتونی

بعد از سریال جیران خیلیا عاشق سه تار شدن ازجمله خود من 😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تقریبا 20 سالی میشه  آره منم سال کنکورم ویولنی که داشتمو فروختم  چرا که نه حتما میتونی ...

خدایا ۲۰ سال😍 الان میتونین آهنگ beliver رو بزنین؟

من اصلا جیران رو ندیدم😅

ویولن رو از همه ساز ها بیشتر دوست دارم اما میخوام یه ساز ایرانی هم یاد بگیرم  بین تار و سه تار و سنتور موندم کدومو انتخاب کنم

من دلم میخاد شروعش کنم

ولی میترسم اخرشم یاد نگیرمو نصفه کاره ولش کنم

حتی پول جمع کردم واسه خرید ساز و کلاساش ولی حالا که پولم جور شده میترسم هیچوفت اونجوری که باید یادنگیرمو هرچی پول جمع کردم هدر بره..واقعا نمیدونم تصمیم درست چیه؟

چیکار کنم بنظرتون؟

من دلم میخاد شروعش کنم ولی میترسم اخرشم یاد نگیرمو نصفه کاره ولش کنم حتی پول جمع کردم واسه خرید سا ...

نه اصلا سخت نیست ولی باید صبور باشی 

چقدر پول جمع کردی؟ 

اگر ویولن بخری پولت هدر نمیره سال بعد شاید بتونی دوبرابر بفروشی 😅

چجوری بفهمم توش استعداد دارم یا نه؟ اگه واردش شدم و دیدم اصلا بدردم نمیخوره چی😑

همینکه بهش علاقه داری یعنی استعدادش هم داری 

من خودم مثه تو بودم خیلی میترسیدم چندبار هم سال اول که میخواستم یاد بگیرم مدرس هامو عوض کردم تا بلاخره تونستم با یکیشون ارتباط برقرار کنم 

نه اصلا سخت نیست ولی باید صبور باشی  چقدر پول جمع کردی؟  اگر ویولن بخری پولت هدر نمیره س ...

تقریبا ۳ تومن اینا برای ویولنش😬

پول کلاسشم با بابام صحبت کردم قبول کردن

تقریبا ۳ تومن اینا برای ویولنش😬 پول کلاسشم با بابام صحبت کردم قبول کردن

کافیه همینقدر واسه خرید یه ویولن معمولی؟اگه لازمه بیشتر سرمایه گزاری کنم🤣البته دیگه از قشر دانشجو بیشتر نباید انتظاری داشت

تقریبا ۳ تومن اینا برای ویولنش😬 پول کلاسشم با بابام صحبت کردم قبول کردن

خوبه برای شروع 😍

برو فردا فروشگاه ویولنت رو بخر 

خجالت هم نکش آرشه رو بگیر خودت امتحان کن هرکدوم که صداش بیشتر به دلت میشینه انتخاب کن 

کدوم شهری؟

خوبه برای شروع 😍 برو فردا فروشگاه ویولنت رو بخر  خجالت هم نکش آرشه رو بگیر خودت امتحان کن هر ...

یکی از شهرستانای خراسان رضوی

لازم نیس کسی که تو این کار وارده رو ببرم با خودم واسه ارید ویولن؟

چون یکی از اقواممون در سطح حرفه ای میزنه

یکی از شهرستانای خراسان رضوی لازم نیس کسی که تو این کار وارده رو ببرم با خودم واسه ارید ویولن؟ چون ...

اگه ببری که بهتره

توی این قیمت همه ساز ها متریالشون یکی هست فقط باید حواست باشه ساز شکسته بهت نندازن 

Violin_taghazaei 

مشهد هست میتونی ازش سوال بگیری پیج اینستاگرامشه و مورد اعتماده به نظرم  

از این شماره هم بپرس توی این رنج قیمت ویولن سوپرانو داره ؟ +98 917 317 7597

خوبه برای شروع 😍 برو فردا فروشگاه ویولنت رو بخر  خجالت هم نکش آرشه رو بگیر خودت امتحان کن هر ...

سلام. من بیست سالمه. تابستون امسال میخوام ویولون شروع کنم. ولی دانشجوام و دوباره چن ماه بعد ترم شروع میشه. بنظرتون با این شرایط میشه ساز زد؟ چون میگن تمرین مداوم باید باشه